Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 http://www.beyazperde.com/haber/5071 bilmiyorum daha önce foruma yazıldı mı ama, eğer bu dedikodu doğruysa, george lucas'ın kazandığı onca para içinde boğulmasını temenni ediyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yok zanım olmaz ole se[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gelmesini neden bu kadar negatif bakıyorsunuz ? Gerçi bir starwars hayranı olarak insan birazda korkuyor her seri gibi starwars serisinin mahvolcağını ihtimalini düşündükçe...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hayırr!!!olamaz olmamali star trek e cevircekler guzelim seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu topicte tartıştıydık biraz.o topicte söylediklerim hala geçerli. böyk bokunu çıkarmasınlar [Bu mesaj elesso tarafından 10 Eylül 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bence de episode -2 -1 ve 0 ı çekse daha sükse yapar. böyle yoda nın gençliği falan kız tavlaması vs.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya da hiç olmadı, qui-gon jinn in padawanlık yılları olabilir böyle count dooku ile. ciddi güzel olurdu bak o. ardından obi-wan la tanışması vs.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Seriyi berbat etmedikleri sürece benim icin sorun yok hatta sevinirim boyle bir sey olursa =)Heralde büyük ihtimalle luke in dark side e gecip geri dondugu kisimi anlatir(Dh comicleri)veya mara jade in maceralarida fena olmazdi =P[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bence lucas american jedi serisine devam etsin, biz de gülelim bol bol[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Bloodscalp, 10 Eylül 2004 16:18 tarihinde demiş ki: hayırr!!!olamaz olmamali star trek e cevircekler guzelim seriyi star trekin nesi varmishki? lucastir yapar..[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 he yaw star trek in seni var ? en az star wars kadar iyi bir seri onun kadar tutulmasada en iyilerin arasındadır uzak diyarlarda geçmeyen bizim dünyamızın gelecekti halini güzelce kurgulamış iyi bir seri star wars da iyi bir şeyler olacaksa devam edilebilir bunda kötü bir şey yok aynı ekip devam eder ama star wars star trek gibi değil st de bilinmiyene doğru bir yolculuk yapılıyor sw da ise ne olacağı biliniyor tabi konusunda bir değişiklik olmazsa olursada iyi olur illaki aslı karakterle alakası olacak die bişiy yok başka bir yerde başka kişilerle olabilir[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Starwars fanı olan biri olarak lucas amca tarafında yine sömürüldüğümü belirterek lafa başlıyorum (starwars Trilogy dvd setinin ımsarladımda) :) Episode 7,8,9'un çekiliceğini lucas bizzat yalanlıyor ama inanmayın episode 1,2,3'üde çekmiycem falan demişti çekti üç kağatçı :) aslında 3 çekiyorda anlayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 böyle bi planı ztn wardı adamın 4-5-6 tuttuktan sonra 1-2-3 ü çekicekti ki 3 kaldı bitek oda gelicek işte onlardan sonra 7-8-9 çekicekti.. bayadr war böyle bi düşüncesi lucas ın[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ya bak bir şey bilmeden söylemem sen biraz olayların ilerleyişinde geride kalmışsın adam açıklmaa yaptı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abicim siz destekliyorsunuz güzelde ortada gerçekler var geniçletilmiş evrende sw galaksisi episode 6'dan 40 yıl sonrasında gelmiş durumda luke dede oldu bu açıdan film senaryosu yazamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=6318 Hmm tv dizisi bile geliyormus bakalim ne olacak bu isin sonu =)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gelsin tabi ya bole uzerinde spekulasyon yapicak film cok olmuo ep 3 geldikten sonra pek bise kalmicak bakicak, anca cizgi roman uyarlamalari buna yakin bi heyecan yaratir o kadar .. ayrica para hede hodo diosunuz da mel gibson passion i pazarlayarak ve 5 inch lik civi yi kolye yapip satarak para kazanacagina lucas in action figure satarak para kazanmasini tercih ederim. [Bu mesaj Dralnu tarafından 11 Eylül 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 zaten dedikodusu donen bir haberdi.. hatta senaryonun hazir oldugu biliniyordu sadece lucas ugrasmak istemiyorum demisti.. yani oyle hatirliyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya dizisi çıksın ama lutfen yapmasınlar 7 8 9u! george lucas forcela bir olsun yeter herifin somurduğu skywalkerleri[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hadi çıktı dielim, senaryo nasıl olucak ben onu merak ediyorum. hazırda senaryo olduğu iddia ediliyo da bu senaryo expanded universe le uyuşuyo mu bakalım? uyuşmuyosa zaten sw ewreni para hırsıyla ölmüş demektir. ama george lucas ın böle bişe yapıcağına inanmıyorum inanmak da istemiyorum. çünkü ilkelerinden wazgeçmiş olur, bu zamana kadar expanded universe le filmlerin çakışmasına izin wermedi. filmler eğer yapılırsa böle bi çakışmanın olmamasını umuyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 zaten starwars 9 bölüm olarak yazılmış durumda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 her nekadar bı fan olaaarak gormek ıstesekte kotu olabılırı bence efsaneler kalmalı [spo1=tahmini konu]büyük ihtimalle luke'un dark side geçmesiyle alakalı oalcaktır filmler çıkarsa... luke'un bir sevgili bulup dark a geçip dönme olayı var[/spo][signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hayııııır, olamaaaaz....[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 i feel a disturbance in the force..[signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 -I have a bad feeling about this..[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 Eylül 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar