Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD den laptop alıcam yardım lütfen


Archangel_

Öne çıkan mesajlar

Patinin değerli gurularına ve guru olmasa da konuyla bilgili güruguna bir kez daha işim düştü, bi el atıverirlerse pek mutlu olacağım.
aradığım özellikler kabaca; 1500-1750 tl arasına tekabül eden, 300gb dan az olmamak kaydıyla hdd si, en az 4gb 1333mhz rami olan, 14"-15" ekrana sahip(çok büyük olsun istemiyorum)bir laptop.bu özellikler esneyebilir ama;
ekran kartını entegre istemiyorum, mümkünse Radeon HD 5470, toshiba, dell gibi güvenebileceğim markalardan öneri istiyorum :)

ee her bişiyi yazmışsın gir bak netten demeyin lütfen, bulamıyorum. ha bir de bak şu şu şu da güzel olur denebilir diye danışayım dedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@piyalepiyale, teşekkürler, paketi açılmış ürün düşünmüyorum...
Larva said:

Sony vaio c serisi yeni cikti dedigin fiyat araligina denk geliyor custom istedigin gibi toplarsin sony nin sitesinden.


bak bu bilgi hoş oldu teşekkürler.
# AMD Radeon™ HD 6470M (512MB VRAM) dedicated graphics
# AMD Radeon™ HD 6630M (1GB VRAM) hybrid graphics with Intel® Wireless Display technology
bu kartların yeterliliği nedir peki, aralarında 50$ oynuyor
bir de sony nin teknik desteği nasıl, uluslararası garantisi yok sanırım ama şehir şebekelerinin farklı voltaj kullanması(bu durumu kompanse eden adaptör bilmemne vardır heralde di mi ) ya da başka şeyler sorun yaratır mı bana
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilki entry level gibi de 2. middle class ekran kartlarina a denk geliyor. Ben fiyat araligina uysun bide 14 inch diye demistim. Bu arada siteyi degistirmisler butun ozellikler gozukmuyo ya da ben bulamadim. multi touch trackpad(w7 nin destekledigi kadar tabi) instant web, hdmi dan 3d gibi ozellikler falan da var.
Bir alienware degil tabi ama 1080p 3d gosterebiliyosa o kadar da kotu degildir diye tahmin ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi toshiba ve sony alma. neden alma çok gereksiz yere pahalı ürünler. aynı özelliklere çok daha uygun fiyatlı ürünler alabilirsin.

ayrıca sony almayı düşünürsen türkiye'den al çünkü artık sony laptoplar TL olarak türkiye'ye geliyor. daha uygun yani ;)

hp alma çok ısınır sıkıntı yaşarsın kendi laptopumdan biliyorum deli gibi ısınıyordu.

acer alma iğrenç.
packard bell zaten acer'ın yani alma.

toshiba güzel ama türkiyede kullandıkları ürün konumlamaları eski teknoloji ve pahalı fiyattır. birde üzerinde yazan türkiye için üretilmiştir ibaresini hiç dikkate alma yalan!

istersen CASPER al :D şaka şaka

gene kaldık DELL'e. taraf tutmak değil. abi bir kere garanti süper. 1 gün sonra evine gelerek tamir ediyorlar. bu da ürünlerin ne kadar sağlam ve arıza oranının ne kadar düşük olduğunu gösterir. aynı zamanda dell bu sıralar INSPIRON serilerinin yenisini çıkarttı. 5110 modelleri. yeni nesil işlemciler ile birlikte yeni nesil ekran kartları kullanıyor.

genede araştıralım. kafana yatan modelleri paylaş yardımcı olalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

başta Kharon olmak üzere bir çok kişinin başını baya bi ağrıttıktan sonra şu modeli bulursam yerinde inceleyim dedim.ama bilgisizlik kötü şey, hala kararsızım.aklımda yoktu ama macbook a bile çark edebilirim bi anda :/


faile gel; şu model diyip modeli koymamışım
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834214286
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam kulaktan dolma bilgiler genelde benimkiler de. ama etrafımda hemen hemen tüm asus kullanıcıları(toplasan 3-5 i geçmez gerçi :P ) bi şekilde şikayetçi, ısınması sorun, sesli vs.
toshiba kullanan genelde kemikleşmiş adamlar, 3-4 laptoptur hep toshiba kullanıyorlar, karşılaştırma yapmak yanlış olur belki ama bi sorun yaşamamışlar.
babam büyük denilebilecek bir belediyede bilgi işlem sorumlusu, dünya kadar her markadan laptop da alıyor, dağıtıyorlar babamın demesi de toshiba, dell, sony pek ağrıtmıyormuş kafalarını.ama kendi hepsini tek tek kullanmadığı için etkilemek istemiyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...