Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garantiden gelmeyen kontratlı telefon

Red

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim blackberyy 9000i hem güncelleme hemde arka kapak problemi nedeniyle turkcele verdim.

cihaz kontratı hala devam ediyor 2 ay daha taksiti var

bu cuma tam 1 ay olucak.

adamlardan ne talep edebilirim.bide 30 iş günü mü olması gerekiyor.

ilk defa birşeyimi garantiye verdim hayatım boyunca.tecrübem yok tüketici hakkı falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

Resmi gazetelerde bugün yada dün yayınlanmış olması lazım. Servi süresi 20 güne düştü. Ayrıca sana muadili bir ürün verme gibi bir yükümlülükleri var bildiğim kadarıyla.
Zaten Allahın GENPAsı da turkcelli de aynı. Hep o 30gün doluyor. Trollface bi şekilde, bakın geç kadık ama, tuş takımınızı da değiştirdik diye yiyorlar milleti.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski usule göre ( değiştiğini yeni duyuyorum) 30 iş günü içinde servis tarafından sana teslim edilmeyen cihazın , satın aldığın miktarda ücretini veya muadilini talep etme hakkına sahipsin diye biliyorum. Konunun daha çok içinde olan arkadaşlar var ise onlar düzeltsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

değiştiğinden haberim yok ; 30 iş günüydü.

hangi gün servise verdiğine dair bir kağıt vardır umarım elinde. kolaylaştırıyor işleri böyle iade durumlarında.

günü geçirdiklerine hık mık ederlerse tüketici hakem heyetine başvuruyorsun yardımcı oluyorlar. msi notebooku iade edip paramı geri almıştım zamanında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...