kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Laptop altlığı alıcam ama pek karar veremedim. arka tarafının yüksek olması lazım. soğutucusu olması şart değil. var mı kullandığınız önerebileceğiniz bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 20 liraya kromdan yaparım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kromu senden mi bizden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sunu aldim ben cokta iyi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Kromu benden evet lan ucuz oluyor öyle laptop dediğine az buz krom gitmiyor çünkü gerçi çubuk ile yapılırsa çok bi malzeme gitmiyor da levha ile yapılacaksa gider, krom pahalı. 30 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o düz duruyo yalnız. eğimli istiyorum ben. eğim şart fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 desen falan bastırabiliyorsak kromun üzerine iyimiş fiyat. aslında bu işten para kazanabiliriz seninle. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 cok egim istiyorsan logitechin var bi tane yuksekce bak sitesine gorursun direk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Aluriel said: desen falan bastırabiliyorsak kromun üzerine iyimiş fiyat. aslında bu işten para kazanabiliriz seninle. hmmm Ona ya pres tehçizatı yapmak lazım ya da lazer kesim falan olucak ne para kırardım haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 alt yapı lazım diyorsun. hmm düz krom altlıkta çok kro olur asdsf hayatta almaz kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bugün demirören'in içindeki satürn'deydim soğutucu bakıyodum altlık gördüm orda bikaç tane, ucuza vardır bence orda bişeyler, bak istersen yolun düşerse ama soğutucu almadım henüz karar veremedim çünkü hangisini alıcağıma :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Aluriel said: alt yapı lazım diyorsun. hmm düz krom altlıkta çok kro olur asdsf hayatta almaz kimse Ya çubukla olanı estetik duruyor da onlar masa için falan olur, dizde kullanılmaz. Basit desenleri basabilecek bi tehçizat yapılabilir aslında Fan da koyulur Abi vize haftamda aklıma proje verilir mi ya, yaptığın iş mi şimdi sdghfdhgsdfsadfgsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 fan falan girerse o işin içine 30 liraya falan kurtaramazsın ama. kurtarsan da onda kullanacağın fandan hayır gelmez zaten. bi de seri üretim olayı var. kaç tane yapabilicen haftada asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ne diyonuz gençler? gidin başka yerde oynayın topunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sana mı sorcaz nerde oynayacağımızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sormayacan. projen varsa git başka yerde tartış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 öyle değil işte o işler. mod görür, siler yada uyarır. sana sadece şikayet etmek düşer ortada bi durum varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bu forum ikinize dar, şafakta düello go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 seç silahını bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Aluriel said: öyle değil işte o işler. mod görür, siler yada uyarır. sana sadece şikayet etmek düşer ortada bi durum varsa. laftan anlarsınız diye önce size söyledim. yanılmışım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 boşa kasma tahrik olup sana hakaret etmem burdan. hayatta yapmayacağım şey. ama yinede senin haddine değil insanları topikten kovmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tabi haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi tartıştığınız şey ne ya.hem adam istediği yere yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tamam yahu nereye yazarsa yazsın. yazmamalı diye bi kanun yok sonuçta ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İçimde canlanan mühendis ışığını 3 dk'da söndürdünüz lan termo çalışıcam ben Bu arada önce sürümden kazanıp sonra fiyat yükseltirim hacı Günde 50 taneden haftada 3 gün basarım hmsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar