Batilc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bence once kıtap okunmalı, en azından bir nevi fikir sahibi olursun: eger hötöyt diye oyun baslarsan rp yapamazsın hatta ne yapcagını bilemezsin, tum karakterleri kendi kişiliginde oynatırsın gibi bu bi human-chaoticgooddan farkı kalmaz... ancak lotr ı okursan en azından cuce nedir elf nedir su nedir bu nedir ogrenirsin ve en azından yaptıklarını yapmaya calısırsın... misal: bilmeyen biri elf olmasına ragmen ısınmak icin agac dallarını keserse bu sacma olur; hayvanlara yuklenirse (yuklenmek dedigim kotu davranmak gibi) sacma olur... bence arakdaşıms en dnd den once lotr ı oku; sararsa, ortamlar hosuna giderse frp ye gir ancak kitab okumayı bırakma bissürü şe örenion[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Batlic glam şunu demiş bi kaç msj önce görmedin sanırım. said: glamdring_S, 10 Eylül 2004 23:42 tarihinde demiş ki: . -Ben lotr ve dragonlance okudum- [signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 fantastik kurgu kitaplarıda bir yere kadar iyidir fazlası gereksiz yer kaplar hayal gücünüzü kısıtlar.Kuralları ögrenmek istiyorsan 2-3 tane oyun izlersin daha sonra sende katılırsın oyuna Dm ve oyuncular sana yardım ederler neyin ne olduğunu anlatırlar ve sende yavaş yavaş ısınmaya başlarsın . Bilgisayar başında en iyi kuralları uygulayan neverwinter nights vardır onu oynarsın hadi biraz daha kültürüm olsun siyorsan baldurs ice wind dale torment falan oynarsın. Zaten bu ikisini belli bir sure yaptınmı gayet iyi bir oyuncu olursun ha illada bilgisayarda oynamana gerek yok ama bunlar sana hem kültür katarlar hemde en azından belli kuralları ögretirler zaten gerisi gelir dm olursun kendi dünyanı yaratırsın böyle uzayıp gider[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Delyyyy, 11 Eylül 2004 03:41 tarihinde demiş ki: fantastik kurgu kitaplarıda bir yere kadar iyidir fazlası gereksiz yer kaplar hayal gücünüzü kısıtlar. Hayal gücünü kısıtlamakmı? heh..:) komik[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 11 Eylül 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bencede mçok doğru değil. sonuçda ne kadar çok çeşitli fantastik kitap okursa okadar farklı tarzlar, farklı anlatımlar, farklı dünyalar görür. ufkunu genişletir.(bence)[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 herhalde ufkunu genişletcek nasıl böle bir kanıya girdi anlamadım.kısıtlamak ?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Öyle zaten. Tersten söylemıs arkadas :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kardeşim felsefe tartşmasını başka yerde yapın zavallımın iyice kafası karışcak[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 abicim gidip güzelinden bir players handbook buluyon, oturup okuyup öğreniyon(d&d den bahsedyorum, en kolayı o zaten). bilen birine anlattırmak da iyi bir yöntemdir, şahsen birine bütün olayı anlatmak 30 dakka sürdü. "burda anlatın" dersen kasar, sonra forum kirliliği olur olay basitçe şu: dm denilen adamın anlattığı bir ortamdasın, ırktan ve meslaekten ne yapabileceğin belli, ona göre oynuyosun. "şöyle olsa napardın oyunu" kısaca[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: BlaCk_DmC, 11 Eylül 2004 03:21 tarihinde demiş ki: Batlic glam şunu demiş bi kaç msj önce görmedin sanırım. said: glamdring_S, 10 Eylül 2004 23:42 tarihinde demiş ki: . -Ben lotr ve dragonlance okudum- Batilc onu bana dememişki-yani yazısını- adam fikrini belirtmiş hoş zati o benim okuduğumu bilio :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 niyemi kısıtlayacak adam ordan okuyacağı şeyleri sürekli beynine yazıcak ee doğal olarak oyunda ona benzer bir şey olduğunda kitapta okuduğu olaya aklına gelicek oysa o kadar çok kitap okumasa bu olay nadiren olur ve o yerin beyinde canlandırılması o an gerçekleştirilir ve oyundan alınıcak haz artar tabi kişiye göre değişir bu yargı kitap okumayında diyemem size isteyen istediğiniz yapar (aslında olayı fantastik kurgu filmleriyle karıştırmıştır ama çaktırmamaya çalışır :) )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Batilcçim: Derdimi sanada anlatamadım tabiki kitap okunmalı herzaman. Ama benim dediğim ortam farkı, tekrar sölüorum bence önce frp bilen birileriyle sohbet etmeli onların rp'lerini dinlemeli yoksa düşün adam kafasında büyücüyü nası canlandırıcak sağa sola hede hödö die fireball atan bi tip olarak mı yoksa bilgeliği aşmış öle magic arrowla fln ilgilenmeyen büyük oynayan biri olarakmı ?[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Wisdom dır o magic arrowu asmıs bılge falan dedıgın. bknz: LOTR - Gandalf[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar