uyurgezer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 merhaba, html ile tasarladığım bir çok basit sitenin temasını alarak wordpress ile düzenlenebilecek hale getirmek istiyorum. yardımcı olabilecekler bana bi pm atarsa sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 O iş çok sıkıntılı yani öyle uzaktan olacak iş değil. Yapacağın en güzel şey birisine para verip wp tema olarak aktarılması. 50-100'e falan yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sadece arka plan+yazı şeklinde bir tasarım olsa bile kendim yapamaz mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyla ilgili zilyon tane kitap, makale, anlatim oldugundan oturup ugrastigin takdirde yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 framework kulanırsan yaparsın kolayca. wp sitesinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 eğer wordpress'in kendine has abidik gubidik fonksiyon/metodlarına alışkınsan kısa sürede halledersin işini. yok değilsen önce onları bi incele. zira elli saat uğraşıp yapacağın/yaptığın bir şey için bir tek fonksiyonun işini gördüğünü öğrendiğin an her şeyden soğuyabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 uyurgezer said: sadece arka plan+yazı şeklinde bir tasarım olsa bile kendim yapamaz mıyım? O zaman neden Wp ile uğraşıyorsun. Basit bir içerik yönetim sistemi (yazı ekle/düzenle/sil) yapalım sana otur kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 guvenligi var, gerektiginde module kurmak isteyebilir, facebook, twitter baglantıları vs derken basit cms yetersiz kalır. wp'nin bu is icin uygun ve kolayca modifiye edilebilecek basit temaları var. en guzel cozum budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar