vimpir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Arkadaşımdan gelen maili direk buraya paste ediyorum. Sabah sabah iyilik yapmak geldi içimden. Merhaba Sinan yine ben :) ingilterede yasayip istanbul merkezli calisan bi bayan arkadasim var. Su an kendisi istanbulda ve bir developera ihtiyaci var. Senin arkadaslarindan evden calisan biri varmi. php, mysql, html, joomla bilmesi yeterli. admin olarak sitenin yonetimiyle ugrasacak yani proje bazli calisacak birini taniyorsan, bize yonlendirebilirmisin. gunde bir iki saat bu projeye ayirmasi yeterli. site turkiye capinda calisan bir site ve gelecek vaat ediyor. proje yeni hayata gecti. is konusunda bekleme olmayacak hemen calismaya baslayacak. yardimci olursan cok sevinirim. Arkadaslara cok selam. saygilar. Cevabınızı konuya değilde bana öm atarsaniz bilgilerini kendilerine ulaştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 said: Konuyada degilde ilgileniyorsaniz bana öm atarsaniz bilgilerini kendilerine ulaştırırım. ücretimi yemek ve yatak olarak alabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar