Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball anilari (aka. Aragazi veriyorum yuruyun yigitler savasa)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha sonra gitmek istersem diye sordum yoksa gelme gibi bir durumum yok.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
tuzladaki bp istayonunda bulusacaz.
hatta bp nin yaninda mc donalds da var.

burasi baska yerlerden gelecekler icin fatih duraginda cok yakin(tren)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
ok
tamam da hem gelenleri hem takımları hem buluşma noktasını hem de saatını ayarlayıp söylersek organizatör estel ve tharkas :)[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi...
Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
Mesaj tarihi:
bostancidan trene binecez fatihe gidecez
saati yarin soyluyorum tam olarak:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
saat 17 uygunsa herkese ayarladim ama degistirebilirim

14:30da bostanci tren istasyonunda bulusalim.
ayri gelecekler 15:30da fatih duraginda veyahut bp benzin istasyonunda olsunlar.

oradan bizi otobusle alip goturecekler.
hadin beyler o listedeki herkes geliyorsa(volfied haric)bende ona gore ekstra adam getireyim:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ayin 11 i yane yarin gidiyoz
elesso listeye ne hacret geliyorum dedin sen bitmistir:)

bostanci duraga kimler gleiyor bi mesaj atsin ona gore bekleyelim.
hatta telimi yazayim sorun cikarsa ararsiniz.

0537-493-64-55[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bir anda iki kisi eksildik diger kisilerin geldigini var sayarak sooyluyorum tabi

sart degil ama 2 kisi daha bulsak guzel olur paticikten.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...