damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 benim distortion pedalı bozulmuş. havalar soğukken kaloriferin çalışmadığı odada duruyordu bu. orda donmuştu sanırım ve çalışmadı. sonra kaloriferin üstünde ısıttım bi güzel ve çalışmaya başladı. 2-3 aydır yine kaderine terketmiştim. bugün çalıştırayım dedim ama çalışmıyo. kaloriferde ısıttım yine çalışmıyor. daha önce 1 hafta kadar kaloriferin ustunde kalmıştı o zamanlar devreleri sıcaktan yanmış falan olmasın bunun? pili bitik diyebilirsiniz ama pil bitik olduğunda dahi 2 kablo arası geçişi sağlıyordu çalıştırmadan da. şimdi yapamıyor onu bile. gitti yani komple. ibanez ds-7 pedal. full çelik kaplama, soğuğu fena çekiyo tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 aliminyum folyo'ya sar firina at bi 5dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 fırın yok bizim evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Ne isit, ne sogut, ikiside zarar verebilir, riskli. Sogukta birakma, oda sicakliginda birak. Bozulduysada bilemicem, tamir edilebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 adaptörle kullanmayı bir dene belki pili iyice boşalmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Anaa. Yeni pil takınca düzeldi. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hiçde ilginç değil ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sen yine de bi firina at pedali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Distortion ı dissertation diye okudum. HELP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 arada bi kullan bişi olmaz. hem belki damage inc den başka şeyler de çalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Liebe said: hiçde ilginç değil ama neyse :Dyahu pilsizken de çalışmasa dahi iki kablo geçişini sağlıyor diye hatırlıyordum ben ama sağlamıyormuş demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar