MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 herkes gibi şu an benim cdwriter da sorun var. LG 52x32x52 kullanıyorum. İlginçtir aletin tanıtma falan merasimi yok. direk Neroyu kuruyoruz ve hoop cdmizi çekebiliyoruz. Ben bu alette bol miktarda cd okuma işi yaptım benim kendi Cd-romum her cdyi rahat okuyamadığı için. neyse asıl soruna gelelim ben bu writerı alalı yaklaşık 3 ay falan oluyor. bu arkadaş artık cdleri okuyamıyor. cd taktığım zaman bi normal imleç bi de yükleniyor imlecine gidip gidip geliyor. Dolayısıyla da writerın ışığı yanıp sönüyor. ama bi süre sonra böyle gidip geldikten sonra ya kilitleniyor ya da restart atıyor makinaya. işte sorun böyle bu arada Win XP kullanıyorum. yardım eden herkese teşekkürler.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 LG almak zaten hata... lg optik ürünleri gerçekten çok kötü bende de var cd rom u, tek kelime iğrenç[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hmm ilginç bendede aynısı var 1 yıldır sorunsuz çalışıyor .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 09 Eylül 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Evet bende de aynısı var acayip memnunum.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Format atmayı denedin mi? (herşeye kesin çözüm :))[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 LG Markasının Genel sorunu Her cd yi okuyamıyor 50 tane farklı cd aramak zorunda kalıyorsunuz..Bence Bu tur ürünlerde en güzel marka Samsung dur diyebilirim..[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 LG Markasının Genel sorunu Her cd yi okuyamıyor 50 tane farklı cd aramak zorunda kalıyorsunuz..Bence Bu tur ürünlerde en güzel marka Samsung dur diyebilirim..[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Cok pardon bi sorun oldu comboya bağladım :P[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ama olay bir kaç cdde değil. her cd de artık[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: LevieMaxilack, 09 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki: herkes gibi şu an benim cdwriter da sorun var. LG 52x32x52 kullanıyorum. İlginçtir aletin tanıtma falan merasimi yok. direk Neroyu kuruyoruz ve hoop cdmizi çekebiliyoruz. Ben bu alette bol miktarda cd okuma işi yaptım benim kendi Cd-romum her cdyi rahat okuyamadığı için. neyse asıl soruna gelelim ben bu writerı alalı yaklaşık 3 ay falan oluyor. bu arkadaş artık cdleri okuyamıyor. cd taktığım zaman bi normal imleç bi de yükleniyor imlecine gidip gidip geliyor. Dolayısıyla da writerın ışığı yanıp sönüyor. ama bi süre sonra böyle gidip geldikten sonra ya kilitleniyor ya da restart atıyor makinaya. işte sorun böyle bu arada Win XP kullanıyorum. yardım eden herkese teşekkürler. Bende cd-romuda writerıda mevcut, ben gayet memnunum, sana tavsiyem, bir cleaner set alıp cd ile lensleri bir güzel silmen... Hem zaten LG aldı isen, 3 ayda olmuş, gidip değiştir garantisini kullan![signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lg almak hata samsung almak cok mu mantıklı.her zaman 2 kesim oldu bi lg ciler bi samsungcular ikisi rakip zaten.biri dio lg kotu bi dergi lg yi en i si dio.lg de samsung da aynı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Vallaha rakip olmalarini bilememde ben işimde kullandığım ve tecrübe ettiğim için tavsiye ediyorum.Gelen arızalı makinaların %90 nında LG marka cd rom bulunuyor..Bi Xp kurmak için 10 farklı cd koyuyoruz.baktık okumuyo takıyosun samsungu canavar gibi kuruyor[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bende phılıp war 1.sı bana bı bılgısayarcı demıstı kı ne kadar cok cd okutursan (yazarsan degıl okkadar cabuk yaslanır) 2.sı 3 yılda 300 den fazla cd cektım we abartmıom 3 tane cd yaktım o da bırını cıkardım yane rekorum 12 tane cd yı arka arkaya cektım hıc bısı olmadı benımde cd rom um pek ıyı okuyamıo cd lerı ben de genelde rewrıterı kullanıom arkadasların bozuk dedıklerı cd lerı alıom onları bıle okuo (yane onların bozuk dedıgı onların cdromunun okuyamadıgı bozuk sanıolar belese alıom)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben de de phılıp de de tanıma gıdı bı derdın yok dırek cd cekebılıon hatta xp ıse nero bıle gerek yok[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar