LethE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 GEd said: + Sadece mana değil bir sürü abuk sabuk skill sistemi var +çalılık ve içine saklanma olayı, değişik natural spawnları keserek mavi ve kırmızı iki buffa sahip olma - oyun taktiksel olarak hondan kesinlikle aşağıda ilk ikisi ztn 3.nün tersini belirtmiyor mu? :/ bende ikisine bakındım esas lolü tercih etme sebebim daha az rage olması. o da sanırım tek bi kişinin oyunun içine etmesi olasılığının daha düşük olmasından. her hero oyunun her fazında iş yapıyo, lategame bekleme yada late gamede bön bön bakma durumları daha az. deathblade hacı lol hakkında konu acıyosun hop trollemeye geliyolar sen hala uğraşıyosun böyle :). Bırak oynamasın o adamlar lole gelirlerse ne kazanıcan? zaten oynamassın böyle adamlarla.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dota varken lol hon of çok komik :)
sQu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Chu Lol'da Solomid takiminda oynuyodu, reginald'in takimi belki bilirsiniz. Support oynattilar kötü oynuyor diye sonra da attilar takimdan asdads.
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 solomid takiminin kendisi fail zaten, paso EU takimlari ellerine ellerine veriyor
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Hon gerçekten çok zor çünkü gold kasmak Dota kadar kolay değil, hatırlarım Demonwitch(witch slayer) Dagoon + Refresher + Arcane Staff her oyun giderdim ama Hon'da şu comboyu daha yapabilmiş değilim. Line'da kaçırdığınız her creep sizi oyunu kaybettirmeye bir adım daha yaklaştırırken, gözünüzü map'den ayırdığınız her vakit ganglenmenize olanak sağlarken insanı geren ve yoran bir oyun Hon.
Marv Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ben de LOL e başladım 3 gün önce. Gayet memnunum ... + Champion yelpazesi çok geniş. + F2P olmasına rağmen, bunu oyuncuya neredeyse hiç hissettirmiyor. + Kolay anlaşılabilir bir tutorial a sahip. + Noob diye aşağılayan adam pek çıkmıyor. - Dota ve Hon da ki gibi, First Bloooaad ! Double Kill ! Ti Ti Ti Triple Kill ! diye bağıran dayı yok. - Bazı j-rpg ler de tanık olduğum ve ısınamadığım suluboyamsı grafiklere sahip. Ben şahsen Online Battle Arena türüyle bu kış tanıştım. Daha doğrusu siftahı bu kış Dota ile yaptım ama noob v.s diye aşağılamalarından dolayı da oyunu öğrenemeden bırakmıştım. LOL sayesinde hem türü keşfedebiliyorum hem de aşağılanmıyorum. :)
oldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 lol grafikleri hosuma gitmedi bide gördüğüm herkes esit sartlarda baslamıyor karsındakinin neler yapabilecegini ancak kestirebiliyorsun emin olamıyorsun ekstra bi skilli varmıdır yokmudur hon daha stressli bi oyun ama böylesi daha cok hosuma gidiyor kazanınca aldıgın haz artıyor
Öne çıkan mesajlar