reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 rolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Hon > lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 lol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 chu lol-a gecmisse bile bu honun lol dan iyi oldugunu degistirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 lol da sinir olma katsayısı daha az ondan geçmiştir şu wow daki athene tipi var ya oda lol kasıyor sanırım salak salak 4athene nickleri türedi. 10 k ref kasacaklarmış ama daha önceden 10 k ref kasmış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 HoN'un gelmiş geçmiş "tartışılabilir" en iyi oyuncusuydu Chu.Zannedersem büyük organizasyonlarda HoN yerine LoL'un yer alması bunda büyük etken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben adam akıllı hon oynamayı chu'nun replayleri sayesinde öğrendim replaysiz kaldık (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 olitere said: mundo tanktır diye riot forumlarında demeyin valla millet bi tarafıyla güler. Ayrıca mundo tank diyen bunu da dedi : Morde tank Ne demiş zamanında Deathblade : Deathblade said: Ha ? Mundo işe yarayan bir tank mı ? Hayır, sadece slow'u var. Onun yerine Shen'i kesinlikle tercih ediyorum. Birde riot forumunda 12-18 yaş arası kitle bana bi tarafıyla gülcekse onlara bir çift lafım var: Gelin Türkiye'ye Efes One Love'a gidelim. Ben içeride biramı yudumlarken, size içeriden el sallarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hayspat said: ben adam akıllı hon oynamayı chu'nun replayleri sayesinde öğrendim replaysiz kaldık (td) Yoo, DSKB, EG, SK, REA gibi clanların replaylarını sürekli izler yeni taktikler öğrenmeye çalışırım. Onların sayesinde TB ile early mid game'lerde baya baya domine ediyorum karşı takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Beyler facebook sayfalarına baktığımda LoL (1.000.000 like) sevenler, Hon(500.000 like) sevenleri ikiye katlamış. LoL'un oynayanı kaç binki, nasıl oluyor anlamadım. Herşeyi ile Hon'da daha üstün bence, böyle bir görüntü enteresan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 f2p cunku LOL oynayan kat ve kat daha fazla hondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kınayt onlayn,silkroad,cs hesabı,f2p olan her oyun ilgi görür tr'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bedava sirke baldan tatli + wcg de lol da olacak bu yuzden gecenler var lola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 GEd said: f2p cunku LOL oynayan kat ve kat daha fazla hondan onların yarısı rus, diğer yarısıda türktür, o yüzden <3 paralı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Abi ne yaptınız, büyük çoğunluğu avrupalı ve hatta almanların ezici üstünlüğü var. Serverların almanyada olmasıda bunda etkili. Kendi arkadaş listem dışında 2-3 oyunda 1-2 türk falan görüyorum. Bazen düşünüyorum sizinle aynı serverda mı oynuyoruz. Geçende birisi yazmıştı millet oyun sonunda ortalama 250-300 creep kesiyor diye, cevap yazmaya tenezzül etmedim. Edit : Genelde oynarsam 20:00pm-2:00am arası bir saatte oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Hic LOL oynamamama ragmen dun ruyamda LOL oynadigimi gordum haha. Biraz hon ve dota karisimi idi. Bana random da pugna mi ne bi hero vardi ya dotada ultisi ile hp emiyordu rakipten o hero geldi. Bizim takimda atli bi herosu olan eleman vardi 10 sn de bir karsinin herolari kesip durdu sonra bir anda kazandik oyunu :) map dandikti baya dotadakini az degistirmisler. hic oynamadigim replay dahi izlemedigim oyunu nasi ruyamda goruyorum o da ilginc hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 e dediğin gibi işte, biraz dota biraz hon, beyin ortaya karışık bişeyler çıkarmış. rüya öncesi beyin'de senaryoyu hazırlaya hücreler arasında şöyle bi diyalog da geçmiş olabilir. -Hacı, bu akşam hon mu gösterelim dota mı ? -Ortaya karışık bişeyler yapalım bence -Haa, sen LoL diyosun, ok o zaman, ışınla beni skati.. ....Loading Data... sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 e dediğin gibi işte, biraz dota biraz hon, beyin ortaya karışık bişeyler çıkarmış. Heroes of Newerth : The game was released on May 12, 2010 League of Legends : It was first announced on October 7, 2008, and released on October 27, 2009.[4] The game was in a closed beta from April 10, 2009, to October 22, 2009 Abi şu lol başlıklara bir şey yazmak istemiyorum, ulan birde tek başına savunan da benim şu oyunu :) hayatımda ilk kez böyle fanboy oldum, kötü hissediyorum da, pati halkını doğru bilgilendirelim lütfen. Edit : Ha birde oyunu dota ekibinden adamlar yapıyor. Edit2: Kısacası Lol'ün oyun motoru, oynanışı,mastery sistemi ve diğer bilimum haltı belli olduğunda daha Hon portakalda vitamindi. Edit 3: Of mesajı yanlış anlamışım ben, sen rüyayı kastedmişsin. Of iyice fanboy oldum lan. Dur ben bi dışarı çıkıp hava alayım, şu oyunu da sileyim. Para veriyorlar sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Deathblade said: e dediğin gibi işte, biraz dota biraz hon, beyin ortaya karışık bişeyler çıkarmış. Heroes of Newerth : The game was released on May 12, 2010 League of Legends : It was first announced on October 7, 2008, and released on October 27, 2009.[4] The game was in a closed beta from April 10, 2009, to October 22, 2009 Abi şu lol başlıklara bir şey yazmak istemiyorum, ulan birde tek başına savunan da benim şu oyunu :) hayatımda ilk kez böyle fanboy oldum, kötü hissediyorum da, pati halkını doğru bilgilendirelim lütfen. Edit : Ha birde oyunu dota ekibinden adamlar yapıyor. Edit2: Kısacası Lol'ün oyun motoru, oynanışı,mastery sistemi ve diğer bilimum haltı belli olduğunda daha Hon portakalda vitamindi. Edit 3: Of mesajı yanlış anlamışım ben, sen rüyayı kastedmişsin. Of iyice fanboy oldum lan. Dur ben bi dışarı çıkıp hava alayım, şu oyunu da sileyim. Para veriyorlar sanki :) benim hon accountı 8 agustos 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 savage motoruyla yapılmadımı hon nasıl portakalda vit olcak kadar mazisiz sayılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ikiside sux! ya map editor olmadıktan sonra ben o oyunu ne yapayım. sıkıldıkça atıcaksın çeşit çeşit td'leri, castle fight'ini,enfosunu,run kitty run'ı... tek umudum icefrog&valve 2011'de cıkıcak diye haberler vardı umarım sarkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Hakkaten hem LoL u hem HoN u bir süre oynamış biri LoL 'un + sı - si şu, HoN 'un + si - si şu diye sayamaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Her ikisinide uzun süre oynadım. LOL a devam ediyorum + Para vermeden de tüm herşeye access sahibi olmak mümkün.( Skinler hariç) + Stres yok oyunda, çok skilli olmana gerek yok + Sadece mana değil bir sürü abuk sabuk skill sistemi var. HP harcayarak skill kullanma sadece cooldown bazlı skiller, öfkeye dayalı skiller( vurdukça öfke doluyor vesaire) +çalılık ve içine saklanma olayı, değişik natural spawnları keserek mavi ve kırmızı iki buffa sahip olma - oyun taktiksel olarak hondan kesinlikle aşağıda, map sanki daha küçük. Proyum diyorsan hon da kal :) Stres istemiyorsan proyum ben değilim diyorsan LOL oyna kısaca. HON daki gibi yetememezlik durumu daha az oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Masticore said: ikiside sux! ya map editor olmadıktan sonra ben o oyunu ne yapayım. sıkıldıkça atıcaksın çeşit çeşit td'leri, castle fight'ini,enfosunu,run kitty run'ı... tek umudum icefrog&valve 2011'de cıkıcak diye haberler vardı umarım sarkmaz Güya onlarda Dota 2 yapcaklarda ne bir yazı var, ne trailer hatta açtıkları blog sayfasına 9-10 aydır bir şey yazılmadı. @Fistan : Beta account'un o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar