Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 LG Cinema 3D Global StarCraft II League May

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

memfis o değil de grubby nerde lan?! boxer en azından code a falan

copenhag'da bi üçüncü var bildin mi? grubby ... ilk offline başarı sağladığı turnuva geliyor yavaştan rahat ol;)
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

huun said:

memfis o değil de grubby nerde lan?! boxer en azından code a falan

copenhag'da bi üçüncü var bildin mi? grubby ... ilk offline başarı sağladığı turnuva geliyor yavaştan rahat ol;)

hahaha sleeep grubby günlüğü tutuyosun resmen :D
Mesaj tarihi:
gençler bugun GSL Code S de oynanan maçların sonuçarlını yazar mısınız? veya şunları nerden öğrenebilyorum, GOMTV de schedula yazmio adamlar maç skorlarını
Mesaj tarihi:
huun said:

grubby'^nin günlüğü

27 nisan 2011

sevgili günlük bugün de hiç bir önemli turnuvada başarı gösteremedim.

28 nisan 2011
sevgili günlük;
huun id'li beyaz atletli bir türk benim hiç başarı gösteremediğimi düşünüyor,fakat bilmiyor ki copenhagen de TLO'yu 2-1 ve MorroW'u 3-0 yendim ve 3.cü olup $2800 kadar para kazandım.
Mesaj tarihi:
huun said:

grubby'^nin günlüğü

27 nisan 2011

sevgili günlük bugün de hiç bir önemli turnuvada başarı gösteremedim.

ahaha şurda senin taptığın eu/koreli bwcilerin çoğu fos çıktı, sc2cilerin de bkz: tlo,morrow,tarson vs yalan oldu... bu arada grubby yükselişte ve 3 aydır oynayan adamı çekememezlikler başlamış :D ama yarın birgün GRUBBYYYYYYYYYYY OLEY GRUBBYYYYYYYYYY OLEY diye tribün yaparken merak etme bu laflarını yüzüne vurmucam saygılar sevgiler (tu)
Mesaj tarihi:
Biraz önce GSL tarihindeki büyük faillerden biri gerçekleşti : Anyproprime exp atıcağı yere pylon attı yanlışlıkla ve sonra bütün işçileri çekip pylonı yıktı, konsantrasyonu iyice kaybeden oyuncu, July_zergün expe canon atma girişimine kalkıştı o da fail oldu. Free win
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Umarım bir sonraki turda Nestea sürekli Losira tarzı 2 base roach+ling oynar, Anypro'yu yarı finalde görmek çok can sıkıcı olacak diğer türlü.

just hater
Mesaj tarihi:
clide vs killer 1.maç şiddetle tavsiye edilir.Diğer maclar eline yüzüne bulastırdı clide bariz hatalı combatlardan yenildi de dedigim gibi ilk maç nestea vs san ın shakurastaki macı kadar güseldi :)
Mesaj tarihi:
Tempest said:

clide vs killer 1.maç şiddetle tavsiye edilir.Diğer maclar eline yüzüne bulastırdı clide bariz hatalı combatlardan yenildi de dedigim gibi ilk maç nestea vs san ın shakurastaki macı kadar güseldi :)

tavsiye edicene bi link atıver kayınço
  • Yeni Oluştur...