Desu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yıllardır guardian görmemiştim ya haha jaedong 1 - sea 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 oha nada oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 wow o maç çok ilginçti ya nada kazaniodu sonra hayvan gibi geriye düştü kaybetti lan dedik yien dövdü çok iidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 wow? lamermisin mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ühühühüh threadim yok yazcak buraya yazıyorum sizin de haberiniz olur flash vs bisu başladı HAHAHAHAHA AHAHAHA BISU PROXY BARRACKSI SCOUTLADI. flashın suratı görmeliydinz. ana avrat sövdü kendine abi oyuın çok komik başladı. proxy baracks fail oldu gitti bisunun expini engi bay attı bisu proble o sıra scvleri harassladı flasın baseinde gazını attı pylon attı expine filan mind gameszzzzzzzszszzzz ben 36 saattir uyumadım ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 alicia'ya bastıydım zati sdgbsldh helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 koçum alicia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 marine binayı sarıya taşıdı :s eğer maçı alırsa ilk defa burdan maç alan birini görcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 mkp'den görüp ben de yapıyorum bunu arada dsgsdg. baya güzel oluyor eğer erken scout etmezlerse. etseler de bi şekilde alma şansın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ulan zenio zaten çökmüştü bu mactan sonra biticek zaten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lan baktın adam kendini taşımış golda early yap oyunu al ne diye uzatıyon kekmidir nedir yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 erken scout edemedi ki scout ettiğinde 6 tane mi ne barracks bi ton marine vardı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mortis said: wow o maç çok ilginçti ya nada kazaniodu sonra hayvan gibi geriye düştü kaybetti lan dedik yien dövdü çok iidi dövdü mü zenio'yu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 flash flash olalı böyle ayar almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 gecen bisudan iyi ayar aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 simdi bisu vs sea var yenenle flash flash atın intakımıMIMI acaba?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ST_August vs SlayerS_Yugiho gomtv de kapışıyolar ilgilenen arkadaşlara duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ST_August ava giderken avlandı çok pis yakalandı Slinglere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Memphis said: simdi bisu vs sea var yenenle flash flash atın intakımıMIMI acaba?!?! jaedong fena kazıdı dün flashı. çok kötüydü flashi oyundan soğuttu resmen tek base e hapsedip bütün mapi aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 moletrap artosisten sonra en iyi caster çok net lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 nerden izliyosunuz yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 anathema çaldı arada koreliler anathem biliomuş demek ki das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 it doesnt rain in july yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 döv onu july Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi ne güzel oyun oluyor.colosuz çok güzel lan sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar