Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 LG Cinema 3D Global StarCraft II League May

baybety

Öne çıkan mesajlar

NesTea said:

To be honest, to play protoss is ridiculously simple. I know I have qqed plenty before, but in the teamhouse practice, I hardly lose to them. I don’t know why we (as a race) are losing to them so much. Maybe Inca will show me some of those reasons.”

NesTea said:
'I don't know why Zergs are losing to Protoss'

evet nestea'den daha iyi ZvP yi analiz edebiliyorum diyen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

IdrA da oyun analizi konusunda Nestea'den geri kalır bir oyuncu değil ama bu konuda düşünceleri taban tabana zıt. Nestea kendinden çok daha düşük seviyede oyuncularla oynuyor, iyi sonuçlar elde etmesinden daha normal bir şey yok, ki Team League finalinde hangi çok kolay match up'ta yenildi acaba dünyanın en iyi Zerg'ü? TSL 3'te ve son MLG'de de mesela Protoss'lar Zergleri turnuvadan sildi. Assembly ve IPL arasında 1-2 ay boyunca Zergler tek bir önemli turnuva kazanamadı. Öyle tek bir finalin sonucundan çürütülebilecek bir şey değil PvZ'deki dengesizlik. Yahu her şeyi geçtim, daha şu konusunda konuştuğumuz turnuvada Anypro denen adam July'ı eledi ya, el insaf.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

_Spartacus_ said:

Yahu her şeyi geçtim, daha şu konusunda konuştuğumuz turnuvada Anypro denen adam July'ı eledi ya, el insaf.
July_zerg iyi bi oyuncu değil derdin sen Spartaküş.
Nada ve MC'den daha kötü oynadığını söyledim sadece. Özellikle ZvT tarzı çok riskli ve çözüldüğünde çok kolay tutulabilecek bir tarzdı, onu eleştirdim ama tabii ki Anypro'yla kıyas kabul etmeyecek kadar iyi bir oyuncu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...