Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 final maçının torrenti düştüyse paylaşabilir misiniz teşekkürler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tropeus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 akşama düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bir milyon tane terran vardı final yine pvz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 düşmüş torrente http://www.dosya.tc/indirr/4nBZVZ/_rutracker.org_.t3534725.torrent.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 protoss op , buff zerg pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Yahu Inca'yla Nestea arasındaki maç nasıl örnek gösterilebilir denge tartışmasına? Nestea tabii ki de 4-0 yenecek, Inca nereee, Nestea neree... Denge konusunda hiçbir fikir vermez böyle 2 oyuncu arasında yapılan maçlar hele hele maçların yarısında DT gidip 0 hasar vermişken Toss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 NesTea said: To be honest, to play protoss is ridiculously simple. I know I have qqed plenty before, but in the teamhouse practice, I hardly lose to them. I don’t know why we (as a race) are losing to them so much. Maybe Inca will show me some of those reasons.” NesTea said: 'I don't know why Zergs are losing to Protoss' evet nestea'den daha iyi ZvP yi analiz edebiliyorum diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 IdrA da oyun analizi konusunda Nestea'den geri kalır bir oyuncu değil ama bu konuda düşünceleri taban tabana zıt. Nestea kendinden çok daha düşük seviyede oyuncularla oynuyor, iyi sonuçlar elde etmesinden daha normal bir şey yok, ki Team League finalinde hangi çok kolay match up'ta yenildi acaba dünyanın en iyi Zerg'ü? TSL 3'te ve son MLG'de de mesela Protoss'lar Zergleri turnuvadan sildi. Assembly ve IPL arasında 1-2 ay boyunca Zergler tek bir önemli turnuva kazanamadı. Öyle tek bir finalin sonucundan çürütülebilecek bir şey değil PvZ'deki dengesizlik. Yahu her şeyi geçtim, daha şu konusunda konuştuğumuz turnuvada Anypro denen adam July'ı eledi ya, el insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 idra bişiler yapıyo sonr benım yaptığım dopru neden kazanmadım diyo. nestea adam gibi oyunu okuyo analiz ediyo, oyunun kurallarını kendi yoluna eyip büküp kazanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 _Spartacus_ said: Yahu her şeyi geçtim, daha şu konusunda konuştuğumuz turnuvada Anypro denen adam July'ı eledi ya, el insaf. July_zerg iyi bi oyuncu değil derdin sen Spartaküş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 iyi oyuncu da çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yildirimokur said: _Spartacus_ said: Yahu her şeyi geçtim, daha şu konusunda konuştuğumuz turnuvada Anypro denen adam July'ı eledi ya, el insaf. July_zerg iyi bi oyuncu değil derdin sen Spartaküş.Nada ve MC'den daha kötü oynadığını söyledim sadece. Özellikle ZvT tarzı çok riskli ve çözüldüğünde çok kolay tutulabilecek bir tarzdı, onu eleştirdim ama tabii ki Anypro'yla kıyas kabul etmeyecek kadar iyi bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Benden iyi lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar