sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Gidin. http://web03.biletix.com/etkinlik/MBA61/TURKIYE/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 can, konuşalım gidelim beraber. aldın mı sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bilet alacaksaniz biletixi hic karistirmadan benden alsaniza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 senden alcam ben zaten rahat ol. sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 iamx - caribou - chillout fest cep yakacak mayıs ayı belej bilet bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bonobo da var o hafta ^^ edit: asıl en salak işi chillout yapıyor şuan, hala açıklamıyor kimler çıkacak. en azından 1 headliner söyle bir şey söyle :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 moncici said: iamx - caribou - chillout fest cep yakacak mayıs ayı belej bilet bulmak lazım olm sen de benden al bileti, evde bi ise yaramadin bunda bari bi ise yara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yalnız cuma günkü biletler 44.50. geçiiiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Gidelim sez ben gidicem kesin. Biletleri neden senden almaliyiz, bizim bundan kazancimiz nedir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 biletixe para vermemis olacaksin. bileti benden alirsan persembe 20, cuma 30 lira. cuma pahali olmasinin sebebi iamx'ten sonra indie club haline gelecek olmasinda, ikinci performans yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 oha cuma tam şenlik var içerde? sabahlicaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlottesometimes Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şubattan beri beklediğim konser. 10 gün kaldı şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 moncici, can , cem geliyorsunuz di mi ? cem bir ara konuşalım. taksime gelince ara beni. sana topluca ödeme yapayım asfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kapali bir zarf icinde birak istersen... sipeys almis bileti ama hangi gune bilmiyorum, ogrenci bileti kalmadi bir de. sen gelmeden once ara ona gore cikayim evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben taksimdeyim her gün, sen gelince ara asfasda ama gel cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben aldım abi cuma'ya, ORADAYIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 AKAR dicem de, lan bizimkiler Thor'a gidicekti. of bakalım o kesin iptal olur sfasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar