devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu lafı bana imalı bakıp diyenlere bi tav oluyorum anlatamam. Zevk alıyormuş gibi söylüyorlar... "Eee okullar açıldı artık.. ZUHAHAHHAHAHHAHA NHAAHHAHAHAhHAhah" ne böle ya :D elalemin derdi sizi mi gerdi ? :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hühühühü[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Biz bi haftadır gidiyoruz.. adam olun..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 EHHEHEH :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 devochi rica ediyorum ki şu "HWHEHEHE EHAUHA :-D" modundan çık.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ahh ulan neydi bea lise yılları (gerçi daha yeni üni oldum ama şimdiden özledim :) :)[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hahaa benim okulum ekimde açılıyor açılmasını bırak devam zorunluluğu da yok ahauhauhauha O -genç.. okullar mı açılıyor? Ben -genç.. kıçına yrrk mı kaçtı? gibi bir diyalog olmuştu lise 2 ye başlayacağım dönem :) arkadaş üniye başlamıştı ve büyük bir hevesle sormuştu ama hayatında bir daha hiç böyle bir soru yöneltemedi bana ehueh[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 baydım ya açılsın okullar :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Açılsın beaaa.. Nasılsa gitmiycem:)[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Sly-One, 10 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki: devochi rica ediyorum ki şu "HWHEHEHE EHAUHA :-D" modundan çık. onun yerine "hımmmm... ehemm....." moduna gireyimmi. İstersen skinlerim de var. Değiştiriyim havai skininden sıkıldıysan ha ?[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 @chip manyakmisin olum ne okulu .. tatil bi hafta daha uzasin diye bi cok sey verebilirm..[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. [Bu mesaj Cermy tarafından 10 Eylül 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: BabacumMostors, 10 Eylül 2004 14:27 tarihinde demiş ki: hahaa benim okulum ekimde açılıyor açılmasını bırak devam zorunluluğu da yok ahauhauhauha O -genç.. okullar mı açılıyor? Ben -genç.. kıçına yrrk mı kaçtı? gibi bir diyalog olmuştu lise 2 ye başlayacağım dönem :) arkadaş üniye başlamıştı ve büyük bir hevesle sormuştu ama hayatında bir daha hiç böyle bir soru yöneltemedi bana ehueh :D yeah[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 u lucky bastard :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yok abi en iyisini yapmışsın:)[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lem bizdemi bacagimizi falan kirsak :D .. gerci benim bildigim en fazla 10 gun sonra gonderirler okula.. nasil oyle 1-2 ay evde oturmayi planliosun ;)[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Kırmana yardımcı olabilirim Cermy.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 10 günde bir bi daha kırıcak belki ne biliyosun :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 @chip memnuyitle.. @saeros bacak 10gunde duzelmez ki bidaa kırsın :D[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 okula gidemez yani anlatamadım.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bir de gazeteler yok boyama kitabı, yok neşeli ve renkli kalem setleri hediye ederken "Çocuklar yaşadınız! Okullar açılıyor!" demezler mi? Ben çocukken okul açılacak diye sevindiğimi hatırlamıyorum. (Ama üzüldüğümü de hatırlamıyorum.) Ha şimdi okulun açılmasını istiyorum, o ayrı. said: Keldon, 10 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki: ahh ulan neydi bea lise yılları (gerçi daha yeni üni oldum ama şimdiden özledim.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 10 Eylül 2004 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 GEne bizi sıkıntı dolu bir sene bekliyor.Ulan neden türkiyede doğdum?Neden ha neden[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bende mi kırsam ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bakiim üniversite hayatı nasılmış.hmmm......[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: _-Sturm-_, 10 Eylül 2004 15:18 tarihinde demiş ki: Daha 3 gün var tadını çıkarın.. ahah evet :) okullar açılıor zauhauh :) ya kendimi çok boş hissediyorum napacam bilmem öss hazırlıklarınamı başlasam pff :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 boşver üniversite daha sıkıntı öss ile idare et sen :)[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar