Dayman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 izmirdeyiz çünkü abi istanbulda olsaydı adam gibi biyere giderdik bumbaks ne yaieaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 liseli tavlamaya mı gittiniz bumbaksa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bumbaks ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ne liselisi? Sevgilimi nerelere götürüyorsunuz gözlerinizi oyarım. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 potikare etek baklava çorap bi mekan bumbaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi oyle deme bir liseli vardi dun. yani yeminimi bozardim oyle soyleyeyim. boy benim kadar saclar sari bele kadar falan boyum da 1.90 bu arada. osman heyecanlanip sandalyeden dustu kizi gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sj'deki liselilere liseli demiyoruz zaten, baska bir form onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 lan bi de yarım saat kesişip kızın 15 yaşında olduğunu öğrenince FML çekiyor insan ya. neyle besleniyo bu yeni nesil anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben bir daha gitmicem abi oraya. yanlis seyler falan yapicam sonra ayip olacak insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 senko said: sj'deki liselilere liseli demiyoruz zaten, baska bir form onlar.:D ordan kaptım ben de bir tane mesudum epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bizim yasitlar da cok kart ama artik ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 genclere yonelmek lazim evet, haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yav said: senko said: sj'deki liselilere liseli demiyoruz zaten, baska bir form onlar.:D ordan kaptım ben de bir tane mesudum epey (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 anne baba iletişim konusunu liseli kızlara dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 daha cekici cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://motivationalmaker.com/saved_posters/poster_zv8zwb48y5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sipeyskeyk said: ben bir daha gitmicem abi oraya. yanlis seyler falan yapicam sonra ayip olacak insanlara. yasalardan kork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Annemle her gün 1 saat filan konusuruz telefonda. Her boku anlatirim. Ilk okuldan beri böyledir. Eve girdigim gibi mutfagin kapisinda yere kurulur bütün gün neler yaptigimizi anlatmaya baslardim. O zamanlardan kalma bi aliskanlik. Babamla 3 sene küs kalmistim. Zorla baristirdilar. Mecbur kalmadikca konusmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 insallah kizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kimse babasını sevmiyor ya patide sdf http://www.youtube.com/watch?v=zN6MxLYB8hM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mahidevran said: Eve girdigim gibi mutfagin kapisinda yere kurulur bütün gün neler yaptigimizi anlatmaya baslardim. insallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bariz kız, daddy issues felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sizinkiler de hep yaşlıymış. tüm tr'de demografik olarak milf fantağzisinin sonunun geldiğini söylwyebilir miytiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 soyleyebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar