Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 beyler şimdi şöyle oluyor ki overclock hakkında hiç bilgim yok.sadece biostan yapıldığını biliyorum o kadar.bana böyle uzun uzun anlatacak birisi varmı şu overclock'u.sistemi yazayım ben. core 2 quad q8200 2.33ghz 2x2 ddr2 kingston hyperx 800 mhz hd5770 thermaltake 600w dandik bi kasa fanlar falan hep stok fan.ekran kartı vaporx hedesinden.bide denedim bi overclock 333 ten 10'ar 10'ar arttırdım 370 te açılmadı bilgisayar.3 kere kapat-aç yaptıktan sonra açıldı overclock failed falan default'a çevirdi.daha da yapmadım.bilgisizce bişey yapmakta istemiyorum açıkcası.eski sistemimde olsa zamanında iyi para bayılmışım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 gayet iyi makina. bence oc için riske gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bu sisteme oc a gerek yok ama yinede zevk için 2.8ghzi falan yakalayabilirsin. Stok fanlarla stabil kullanamazsın gibime geliyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 BU MU LAN ESKİ ALLAHSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 gayet gideri var evet.ama yenisinin yanında öyle durmuyor.anakrtı dandik bişey.evet abi zevkine yapıcam overclock.voltaj falan olayı nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bios version 02.41 bu arada baya eski sanırım.voltaj kısmını bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 voltaj falan hibişey ellemeden 2.75 ghz e geldim.biraz daha arttırayım dedim siyah ekran geldi kaydettikten sonra.10 sn sonra failed overclock falan yazdı.sonra kapattım tekrar bios'a girdim.fsb 333'e düşmüş yine.ve 334 yapsam bile siyah ekran geliyor.noldu bişeymi yandı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar