madjid Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 El taksim'de alkollü hangi mekanı önerirsiniz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 nevizade ya da asmalı mescit'te bulursun bi ton yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 işte sorun da o, bi ton mekan var, tek tek gezip aramaya üşeniyorum, şöyle maçın sesinin adam akıllı açıldığı bi mekan olsun istiyorum. mekan adı verebilirseniz süper olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ev + 5-6 bira + sevdiğin çerez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Aynen, en güzeli ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 evde tv yok be abi :) tivibuyla da kıç kadar ekranda sarmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sene 2011 tvsiz ev var.ben şahsen evde 50" ekranda izleyeceğim.aluriel'in dediği gibi.5-6 değilde 8-9 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hakkaten maç dediğin evde izlenir salak salak dışarda izlediğim maçlara üzülüyorum hele cumartesi günü.gözüm karı kıza gidiyor gürültü falan maçtan bi bok anlamıyorum dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 15" ekranda el clasico'yu harcayamam açıkçası. neyse ağalar bişi çıkmicak sizden, ben yavaştan çıkayım, mekan arıyım.. şimdiden şerefe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 barnebau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 akdenizin karşısında aslanım var hani, işte o binanın en üst katında püfür püfür sigara içerek izledik maçı, ekran baya büyük, memnun kaldık lakin maçın sesini vermediler, hiç sorun da olmadı. muhabbet ede ede izledik maçı, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar