Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Ağaoğlu'na atılan yumurtalar

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Devletin parasını herkes bu kadar rahat kullanıyor olsaydı zaten kimse emek harcamaz, darphane para basar önüne gelen de kullanırdı, risk ve getirinin bir anlamı olmazdı. Demek ki TOKİ bir şirkete güveniyor ki ona bu kadar ihale veriyor, Ağaoğlu sadece bir iş adamı; zaten ülkede onun gibi binlerce mütahit var, sadece bu adam parası arabaları ve hayat biçimi ile göz önünde ve bu size batıyorsa kompleks büyük, belirteyim.

Ha bunu TOKİ yapıyor olsaydı bugün belki içinde oturduğun evin sadece kaba inşaatta kalacaktı, sen de devleti dava edip mahkemelerde bir sürü adamla birlikte sürünüyor olacaktın, şimdi ise tüketici hakları derneğine başvurma ve en fazla 15 gün içinde(inşaat süresi dahil) eksikliklerin tamir edilerek sana teslim edilmesini istemek için karar aldırma yetisine sahipsin, daha ne olsun...

Bir ara kooperatifler vardı memlekette ya keşke o zaman ev alıyor olsaydınız....

Ceday said:

yaf hala anlamsız sekilde biseyleri savunuonuz ama neyi anlamadım.

banyoya koydugu duş setinin kalitesini ben nerden anlayaacgım? bakınca gayet güzel gözküolar. siz de baksanız anlamyacagınıza eminim.

zeminin altındaki betonun icindeki tesisatları da kontrol edebilecek bi halim yok zaten.

kaldı ki, adamın burda kaliteli malzeme kullanmasının ek maliyeti nedir ki acaba?

zaten dünyanın karını yapıyor, 2 ay sonra "kendi kendine" catlamayacak malzeme kullansın. iki evde de, duşun üst kısmındaki zımbırtı(duşakabinin tavanındaki built-in su çıkışı), bikaç kere kullanınca çatladı ve kullanılmaz hale geldi.

devletin malıyla yapıp her birinden yüz binlerce kar et, bari malzemeyi biraz düzgün kullan.

ha bi de merak ettim, batı atasehirden kac kere gectiniz? adam koca ilçe yaptı diyorum, binlerce ev. hepsi devlet arazisine, devletin parasıyla..

toki yapaymıs o zaman nie vermiş agaogluna??

2-3 milyar dolarlık rantı, sen nie gidip agaogluna veriyorsun??? ya da yüksek fiyattan ver, bu kadar abest bi rant olusmasın..
Sosyal ağlarda paylaş

Ramocan said:

Bir ara kooperatifler vardı memlekette ya keşke o zaman ev alıyor olsaydınız....

8 yıl

8 yıl sürmüştü şu an içinde bulunduğum evin bitmesi ahahaha
ve inşaat halinde bile sorumluluk var üstünde, sürekli gidip kontrol etmek falan
ne sıkıntılı işti be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...