LM Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 easy demi oynuosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Takılmaya başladı, sadece bende mi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Noclip yapıp içeri girdiğinde bi adamın kafası vardı, oyunun yapımcısı filan mı? kim o? gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 LM said: easy demi oynuosun? orta zorlukta oynuyodum. doubtful said: Noclip yapıp içeri girdiğinde bi adamın kafası vardı, oyunun yapımcısı filan mı? kim o? gg. sanırım öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Hexen i görünce kötü anılarım depreşti, oyunu almış kurmaya çalışmış fakat bir türlü çalıştıramamıştım, hala içimde bir yaradır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 doubtful said: Hexen i görünce kötü anılarım depreşti, oyunu almış kurmaya çalışmış fakat bir türlü çalıştıramamıştım, hala içimde bir yaradır :D oynamak istiyorsan programı yollayayım abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 HEXEN Mİ OYNUYON.AÇ AÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 şu an yok abi 4 saat aralıksız doom 2 oynadım kafam patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Desu said: doubtful said: Hexen i görünce kötü anılarım depreşti, oyunu almış kurmaya çalışmış fakat bir türlü çalıştıramamıştım, hala içimde bir yaradır :D oynamak istiyorsan programı yollayayım abi? Abi gençken lazımdı, şimdi hemen her yaşlı gibi biraz fps oynasam midem bulanmaya başlıyor, eskiden saatlerce oynardım bi'şey olmazdı, şimdi 15dk oynasam tuvalete koşacak duruma geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar