doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Takılmaya başladı, sadece bende mi böyle?
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Noclip yapıp içeri girdiğinde bi adamın kafası vardı, oyunun yapımcısı filan mı? kim o? gg.
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 LM said: easy demi oynuosun? orta zorlukta oynuyodum. doubtful said: Noclip yapıp içeri girdiğinde bi adamın kafası vardı, oyunun yapımcısı filan mı? kim o? gg. sanırım öyleydi.
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Hexen i görünce kötü anılarım depreşti, oyunu almış kurmaya çalışmış fakat bir türlü çalıştıramamıştım, hala içimde bir yaradır :D
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 doubtful said: Hexen i görünce kötü anılarım depreşti, oyunu almış kurmaya çalışmış fakat bir türlü çalıştıramamıştım, hala içimde bir yaradır :D oynamak istiyorsan programı yollayayım abi?
Desu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 şu an yok abi 4 saat aralıksız doom 2 oynadım kafam patladı.
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Desu said: doubtful said: Hexen i görünce kötü anılarım depreşti, oyunu almış kurmaya çalışmış fakat bir türlü çalıştıramamıştım, hala içimde bir yaradır :D oynamak istiyorsan programı yollayayım abi? Abi gençken lazımdı, şimdi hemen her yaşlı gibi biraz fps oynasam midem bulanmaya başlıyor, eskiden saatlerce oynardım bi'şey olmazdı, şimdi 15dk oynasam tuvalete koşacak duruma geliyorum.
Öne çıkan mesajlar