Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Erutan, 11 Eylül 2004 19:33 tarihinde demiş ki: said: Bugarea, 11 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: dışarı çık lol Gr@l bonzi lol bune akşam akşam iptal ettiniz ilahi modlar :) antalyaya gel bakim sen :) tamam gel alanyaya, james dean de bulursun beni ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 11 Eylül 2004 19:44 tarihinde demiş ki: okul döneminde keşke tatil gelse die dua eden kişilerin çok büyük oranının şu anda keşke okul başlasa diye dua ettiğini iddia ediyorum ben ya da farkında olmasalar da istiolar cidden istemiyorum.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 11 Eylül 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bütün tatilin boyunca oyalanacak bir şeyin sıkılmaya vaktin olmadıysa istemezsin tabi ama bence o da biraz zor yani[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 istiyorsan istisna da sayabiliz seni[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 fransızca sınavım var perşembe günü. kitap okumamız gerekiodu yazın fransızca.ama bu sene össye hazırlanacaımı göz önüne alırsak cidden içimden kitap okumak gelmemişti..hele de fransızca.. hele de 370 falan sayfalık abuk bi herifin anlaşılması olanaksız kitabını(ilk sayfadan terk ettim kitabı bi b.k anlamadıım için bilmediim kelime çoktu). ve dönemde 200 kişide 50si yapmış ödevi. ama perşembe günkü sınabv ciddi ve herkese girecek . ayrıca ödevi vermediimiz için biz 80 üzerinden not alıcaz.. son olarak fr hocamızın önyargılı biri olduunu düşünürsak (kadın ilk sınavda alınan notla değerlendirio bütün sene öğrenciyi) frden kalabilirim bu sene.. össyi kazanıp frden kalmak kötü olur .. ben de sıkılıorum anlicaınız! (bu arada kitabı ben seçmedim geçen seneki fr hocam verdi ben başka kitabı istemiş olsam da.. şu an okulda yok ona da küfretmiorum ama napim ya sinirimi bozuo)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 aynısı bende var ne oyun oynamak ne anime izlemek nede müzik dinlemek istiyorum böyle olunca vuruyorum kendimi dışarı bisikletle bi pendik - bostancı (veya kadıköy) yapıyorum eve gelinve canım sıkılacak kadar enerji kalmıyor... Sonuç mu?? HoornnZZZZzzz[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 11 Eylül 2004 19:47 tarihinde demiş ki: bütün tatilin boyunca oyalanacak bir şeyin sıkılmaya vaktin olmadıysa istemezsin tabi ama bence o da biraz zor yani elbet bazen sıkıldıgım vakıtler oldu ama okulu özlememı saglıyan tek $ey olan ark.larımda cevremde oldugu ıcın pek özlemedım acıkcası :) ha acılsın dıye dua etmıyorum ama elbet acılıcak sırf bu senekı deslerı merak edıyorum.dersanede pek zevk vermedı konular bakalım okulda nasıl olcak gıbısınden bı mrk var sadece.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar