Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 olum çok güzel bir kızdan hoşlanıyorum herşeyi aynı anda düşünüp aynı anda söyleme kabiliyetimiz bile var ama sorun şu ki kızın sevgilisi var. Benimle 1 saat telefonda konuşuyor iş geyik karışık. Napcam lan ben ? Evet farkettim en geyik bölümde açtım konuyu ama napcan.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sevgilisi varken 1 saat senle telefonda konusuo? vaaaaay. sen bisi yapmicaksin, kiz yapiyo bile. gg olur o iliski.
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 nilin dedigi gibi zamana birakirsan kendi ayrilir zaten. ama sureci hizlandirsan daha iyi.
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 benimde yok. Olm sevgiliside askerde daha yeni gitti çocuğada acımıyor değilim. Süreci hızlandırmak istemiyorum yavaş olsun bizim olsun mantıgıyla hareket edicem. Sabırlıyım!
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ohoo cocuk askere gittiyse bitmis o iliski. hayirli olsun yeni sevguuln var artik.
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Olm göbek çok oldu ya kendime güvenemiyorum. Mal mıyım neyim ya @fenris heee uzun dönem
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 senko said: nilin dedigi gibi zamana birakirsan kendi ayrilir zaten. ama sureci hizlandirsan daha iyi. valla cok bisi deistirmez süreci hizlandirmak, kiza kalmis bisi zira. ne kadar iyi anlasirsaniz anlasin, süreci hizlandirmak'tan anladigin sey üzerine gitmek ise yalan da olabilirsin. birsey yapma bence, eskisi gibi muhabbetini devam ettir o yüzden. simdi kiz sucluluk da hissedebilir, ya da aman ko poposuna diyip önündeki maclara da bakabilir. sen oldugun gibi kal, iyi olan kazansin ;)
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 seni askere gittiğinde aldatsalar iyi mi?
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Vay arkadaş ne pis adamlarmışsınız he, size yapsalar burda ortalığı yıkar, çöp tenekelerini tekmeleyip pis metal müzik falan dinlersiniz kızgın bi şekilde falan..
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Offf tam düşündüğüm gibi harikasın nil ya. Not: 4 aralıkda kendimle beraber senin konunuda ben açcam
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Ulan ne pis bi community oluyoruz yavaştan yavaştan
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 he bi de o var. bu kizla bi iliskiye baslarsin ama ne bok oldugunu bastan biliceksin =P yani zamaninda o cocugu hunharca birakan hatun, seni de ayni sekilde baska birisi icin birakabilir ha ha ve ha.
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 birakirsa birakir cnm birakana kadar onda iste ama.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Pluton said: Offf tam düşündüğüm gibi harikasın nil ya. Not: 4 aralıkda kendimle beraber senin konunuda ben açcam estafurullah yok canim naaptim =)
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 He kullanım hakkı arkadaşa geçiyor yani o süre zarfında ahahahha imdat
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Ya olay o değil bana karşı zafı var mesela nasıl; Kız yazılıma meyilli ve zaten tasarım işleri ile uğraşıyor. Birde mesela eski sevgilisi bilgisayardan nefret edermiş. Bana soruyor sen ne kadar kalıyosun bilgisayar başında falan diye. Offf nasıl anlatiyim.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi şu hayatta kimseye güvenmicen ya. ister resmi kurum (üniversite falan:() olsun ister sevgilin olsun.
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 HACI DİKKAT ET KIZ SENDEN HOŞLANIYO GİBİ YAPIP SONRA, "PARDON SENDEN YANLIŞLIKLA HOŞLANDIM" DİYEBİLİR jajajahaha
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: abi şu hayatta kimseye güvenmicen ya. ister resmi kurum (üniversite falan:() olsun ister sevgilin olsun. Senide mi sevgilin askerde aldattı Bella moralimi bozuyon ya
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Pluton said: Ya olay o değil bana karşı zafı var mesela nasıl; Kız yazılıma meyilli ve zaten tasarım işleri ile uğraşıyor. Birde mesela eski sevgilisi bilgisayardan nefret edermiş. Bana soruyor sen ne kadar kalıyosun bilgisayar başında falan diye. Offf nasıl anlatiyim. Sana öyle geliyor olmasın? nomsaR said: HACI DİKKAT ET KIZ SENDEN HOŞLANIYO GİBİ YAPIP SONRA, "PARDON SENDEN YANLIŞLIKLA HOŞLANDIK" DİYEBİLİR jajajahaha AAHAHHAHAHAAH
Öne çıkan mesajlar