Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Gülemiyorum ben hala.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Walla bu durmda en doğru olanı yapmışsın diziyi izlemekten vazgeçerek.Ne diyim başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 türkan şorayla ilgili söylenen herşeye katılıyorum. İzledikçe tiksindim kadından ve bukadar isim yapmış birinin esasında böyle biri olduğuna inanmakta bir hayli güç. Yaşından kaynaklanıyor olabilir gibime geliyor.. Haluk bilginere söylenebilecek hiçbir laf yok. Zaten herkez aynı şeyi düşünüyor. Önümüzdeki sene sanıyorum bbcde yayınlanan bir diziyede başlayacakmış.. Konuyu biraz dağıtacak belki ama bununla ilgili bilgisi olan varmıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yastan cok tarz meselesi bence. komedi, ozellikle sitcom beceremiyor kadin. hulyali bakislari da etkilemiyor kimseyi. birde haminne gibi olmus, hareketleri de aheste aheste. ben sIkIlIyorum izlerken kadini.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yorgo-İhsan-İrfan üçlüsünün yeni diyologlarını izlemek için sabırsızlanıyorum walla[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yorgo - Ihsan - Irfan - Menekşe dortlusu resmen beni olduruolar. Hani wardır ya eski turk filmlerini izlemeye doymazsın.Aynı filmi 35000 kere izlerin bıkmazsın. İste ayanen buda o ızlediğim bölümü tekrarlarınıda hıc sıkılmadan izliyorum. ps: Avrupa yakası felan filan dialor fakat en iyisi TATLI HAYAT.[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 avrupa yakası da cok güzel fakat ben avrupa yakasını seyrederken gülmekten yerlerde süründüğümü hatırlamıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: -Mix-, 19 Ağustos 2004 21:03 tarihinde demiş ki: avrupa yakası da cok güzel fakat ben avrupa yakasını seyrederken gülmekten yerlerde süründüğümü hatırlamıyorum ya ben anlamıyorum ne alaka avrupa yakası? Bu konu tatlı hayatın üzerine açıldı.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: zydar, 19 Ağustos 2004 14:06 tarihinde demiş ki: Yorgo-İhsan-İrfan üçlüsünün yeni diyologlarını izlemek için sabırsızlanıyorum walla bana ihsan-irfan ikilise yeter ama bende halatlaa çekiyorum[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: zydar, 19 Ağustos 2004 22:30 tarihinde demiş ki: said: -Mix-, 19 Ağustos 2004 21:03 tarihinde demiş ki: avrupa yakası da cok güzel fakat ben avrupa yakasını seyrederken gülmekten yerlerde süründüğümü hatırlamıyorum ya ben anlamıyorum ne alaka avrupa yakası? Bu konu tatlı hayatın üzerine açıldı. 1.si bir ustteki mesaji quote yapmana gerek yok 2. si avrupa yakası daha komik diyenlere cevap olarak yazdım onu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-dante- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 buna inananabiliiiiiyormusunuuzz!! buna inanabiliyorrmusnuzz![signature][hline]NoRegrets.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bende onlara sitem ediyorum mix. Sadece geçmişteki mesajları aramaya uşendiğim için senin mesajı quote yaptım avrupa yakasının sözü geçtiği için.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Türkiyenin en eğlenceli sitcom u geri dönüyorsa sevinmek bize düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bu akşam 20.30muşşşşş...ben onların yalancısıym[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aaaa başladı[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Sitcom'larda nedense Kramer, Jeff (Coupling) gibi aykırı adamlar seviliyor. Bu dizi hariç, Haluk Bilginer yönetir :)[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 dünki yayınlanan bölüm yeni değilki önceden vermişlerdi şaşırdım[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hadi ya tekrar mıydı yani? allah allah bende şaşırdım şimdi[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hayır ilk ikisi yeni üçüncüsü eski idi hani şu handoş lu bölüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 herhalde bunlar ellerinde hazır beklettiği bolumlerdir.yoksa sozden donmus oluyorlar. :P Boş Verin Dönsünler...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu gecekinde hiç tekrar var mıydı ya?[signature][hline]-Midyat,Seyfo! -Efendim patron? -Gülün! -Hahahahah -Susun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 faulle 507 yaptım zua[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ana yanlıs topic e mesaj atmısım sory[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: SolidSnake, 11 Eylül 2004 13:01 tarihinde demiş ki: faulle 507 yaptım zua hahauaha :)[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 wala dünkinde küçük ve ortaboy işletmeciler ödülünü aliyodu o vardi ben izlemedim baya komikti ya yarıldım (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar