Mix Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 dizi bitti yeni bölüm çekilmeyecek diye okumuştum. az önce yeni bölümünün reklamını gördüm cok sevindim. türkiyedeki en kaliteli sitcom bence. salı günüymüş saatini bilemiyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Haluk Bilginer olduktan sonra sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ebn dizilere karşı bi antipatim vardır fakat 1 hafta once tatlı hayatın su tekrar bolumlerini izliyorum ve sadece HALUK bilginer icin adam tam bir profosormush de haberim yokmush ya hasta oldum mukemmel bi insan yav..tekrarlayıp durdugu bi laf vardı neydi o.. [b]Bunu anlayamöıyorum[b]muydu neydi barııp duruo adam muaah[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 buna inanamiyorum diyordu. oleyg![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 en sevdiğim dizi.. Haluk bilginerin hastasyıım. Yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 "buna inanabiliyor musun?" diyo dojo yazmayalım :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hm evet olabilir :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 of super dersaneden gelıp en azından bıraz gulebılecem butun gun kafam sulandıktan sonra[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ay şimdi çıldıracam yetmiycek bi de üstüne delirecem:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bu ne vurduyduymazlıktır,bu ne bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktır :D izlediim sayılı tv dizilerinden biri ehuh sevindim :D[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Haluk Bilginer'in adını bir kez de ben anayım. Çok severim kendisini çünkü müthiş bir sanatçıdır. Sahne üzerinde diksiyonundan duruşuna mimiklerine vs... herşeyin dersini almıştır ve başarısı gerçekten ortada. İzlemek çok keyif verici.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 haluk bilginer süper adam yaw bi filmi vardı onun askerler eroin falan satıyo buna mafya gibi bişeydi filmde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben de gördüm yeni bölümler çekilmeyecek demişlerdi dizi bitti demişlerdi ama reklamı dönüo şu aralar. dizi haluk bilginerin üstüne kurulmuş zaten, mükemmel bir sanatçı bayılıyorum, özellikle de bu ne bir sıfır olsun bizim olsunculuktur bu ne bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktır diye başladığında kopuyorum.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 turkan soray biraz hafif kalmis komedi yapimi icin. menekse, irfan, ihsan uclusu var dizide bir tek.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hakketten yaw :) irfan ne zevzektir öyle ahahaha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Oyuncular eski oyuncularmı? Yani kadroda değişiklik varmı? Şu popstar sunucuyla emre altuğ olmasada olur.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Hehehehehehhehe Türk - Yunan ortak yapım :P[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Türkan Şorayın elinin titremesi ve avallıkları bile dizinin büyüsünü bozamıyor. İhsan ve İrfan'ın hastasıyım Can vardı bi ara onunla geçen diyalogları da çok severdim inşallah eski kıvamında devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Diziye yeni komşular da koysalar güzel olur aslında hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 şişko yunan ajanı, piskopos, arada müttefik oluyo,, arada denize dökülüyo hehe yorgo ve ihsan ın atışmaları çok iyi :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 oley be ızlenecek dızı gelıyor sonunda tekrarlarını her seyredısımde gulduruyorya benı hll walla ınsallah ırfanın yıgenı wardır yenı bolumlerde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 cidden komik olan türk yapımı tek sitcom. yeni bölümlerini izleyemedim henüz bence feraye de rolünü hiç yapamıyo. kadının bi kere konuşması bi garip böle duraksayarak konuşuyo sanki zorla konuşturuyolarmış gibi. 70ine merdiwen dayamış tabi. bu saatten sonra türkan şoray ayrılırsa çok kötü olur dizi için. ama feraye yi oynayan sanatçının yerine kesin başkası gelmeli[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 colpan ilhan turkan soraydan cok daha iyi kivirmis sitcom isini. ihsan feraye diyaloglari da gayet oldurucu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 16 Ağustos 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ihsan-menekşe derim :D[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ihsan-irfan-menekşe derim pis yunan ajanı obur aburcuburis şimdi tekrarların sona gelmesine ne kdr kaldı bu yeni bölümler başlayalı ne kdr oldu?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar