Cicco_Porcelli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yaw ben bi serverda World Build yapacağım fakat axis de spawnlar ve itemlar bölümü boşş. başka versiyon indirdim oda öyle.. sphere i indirdim gene olmadı.. neden allaaam neden! çıldırcam bi de şimdi .tele gibi komutları fizzle etmeye başladı .. biri bana yardım etsin...! HELP ME allah AŞkına :)[hline]Emekli Ultima Online Player Icq:94532373 ----------------------------- White Rakkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 inşallah axis'i sphere klasorune kurmussundur. umarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ilk sphere'i actigimda ben de uzun sure onla ugrasmistim da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bak sımdı benım makınamda da yok su an ama dur bakim.hah bak sagdan ucuncu veya dorduncu olması lazım settings mi ole bir secenek var oraya gel orda sagda kucuk kutucuklar var onalrin hepsini onayla axis i kapat ac olur. iyi calismalar.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar