Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Efenim elimde bir süredir böyle bir oyun var ben oyunu bitirdim oyun oldukça eğlenceli bana göre böyle bir küpünüz var onu doğru renklerle eşleştirerek bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz buradan tam olarak anlatması biraz zor ama oynayınca anlarsınız hemen. Hani böyle sc2 oyun aralarında girip bir iki bölüm geçebilirsiniz örneğin :) Download: http://www.mediafire.com/download.php?es68pwtul1nruwc Dosya kendi uploadım tamamen temizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hacı supaplex ( isminin bu oldugundan emin deilim cok küçüktüm oynarken ) die bi oyun vardı o varmı sendekiler arasında, kırmızı bi top devrede gezip biseyler yiyoduk falan bitirememiştim içimde bi ukte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://www.dosgamesarchive.com/download/supaplex/ şöyle birşey var bir dene hacı internette vardır böyle dos oyun kaynakları felan da bu oyunları yeni işletim sistemlerinde çalıştırmak sorun olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tüh çalıstıramaıdm bitirirdim ofisde ne güzel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Memphis said: tüh çalıstıramaıdm bitirirdim ofisde ne güzel :/ olsun bunu oyna bu da güzel, bunun gibi oyunlar var bende isterseniz gönderirim. yok mu lan hiç oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 angry birds var olm alt tab yapıp 2 dk oynamalık çıtır çerez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 huun said: angry birds var olm alt tab yapıp 2 dk oynamalık çıtır çerez. bu zeka geliştiriyor hacı daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Hacı küpü döndüre döndüre 4cü seviyeye geldim. Yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar