Villians Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben karakter yaratmakta ve isim bulmakta bayağ zorlanıyorum.aslında birkaçtane oluşturdum ama bölümler ilerldikçe ve olaylar geliştikçe yeni şeylerin ortaya çıkması gerekiyor. Bu yüzden sizlerden yardım istiycektim belki bana yardım edebilirsiniz. ıts just to much to go away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 nerde bu frp dimi yanlış anlamıorum?[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu isimler bir yerdende aklımda kalmış olabilir ama yaratabildiklerimi söylüyorum şimdi El'Nor Dubar Ellenaida Neralla Roknar Ralnan Aedh Zemrull Drunalla Elnora Echyne Gloia Glorna Ardeth :p tabi bir zamanlar isim yaratan programlarda görmüştüm öyle birşeyler araştırsan daha kolay olur ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ardeth'in bahsettiği gibi bişi ama senin sorunun sadece frp ile ilgili değil sanırsam genel olarak hikayelerde isim bulmada zorlanıyorsun,öyle mi?.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros [Bu mesaj Lykastos tarafından 10 Eylül 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Evet aslına bakarsan genel olarak hikayelerde bulmakta zorlanıorm.Ama su anda bi hikaye yazma girişiminde bulunuorm o da FRP.Yani acil olarak FRP için lasım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu konunun yeri Masaüstü degılmı ya? Hem orda daha cok rabet gorurdu bence.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Orayada yazarız yeter ki siz isteyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ingilizce karakter adı için güzel yöntemlerden biri warcraft 3 de istediğimiz karaktere uygun sınıfta bi hero yaratıp direk heronun adını araklamak :).[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 mantıklı ama warcraft'ın bazı undead isimleri çok hayvani :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ayy çok duygulandım D&D ismim ; Zinnadiana Dawntracker (Female Elf Sorcerer) Also known as... Zinnadiana the Sorcerer Lady Zinnadiana Artık bunlarımı kullansam ne ;)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bak türkçe frp hikayeleri yaz.Mesela kendi şehrinin sokaklarında geçen cybrepunk(bölemiydi)tarzı bişi olabilir.Hem o zaman suat,tuna gibi türkçe isimler kullanırsın.Ben hep öle yazarım hem çekici gelir insanlara.Bak lostlibrarynin sayfasına gir bunun çok güzel örnekleri var orda[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 aslında direk olarak aklıma fantastik dünya geliyor.izlediklerimden fazla etkilendiğim için.bide karakter yaratbilmeyi çok önemsiyorum yazdığım şeyler bütünleşmelerini istiyorum. fikirlerinizi hala bekliyorum ve teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ardeth sana teşekkür edememiştim.saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bunlar şu an aklıma gelen şeyler üzerinde fazla düşünmedim. Örneğin hikayeye başlamadan önce karakterlerin özgeçmişini yazabilirsin(eğer bu kadar önemsiyorsan)yani önce özgeçmişlerinden hikayeler çıkarırsın ve kendi hikayelerinin sonunda bir şekilde hepsini buluşturup gerçek hikayeni başlatırsın böylece karakterler hep hiklayeyle bütünleşik(tdk yesin beni :))olurlar[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar