Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karakter alarmı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben karakter yaratmakta ve isim bulmakta bayağ zorlanıyorum.aslında birkaçtane oluşturdum ama bölümler ilerldikçe ve olaylar geliştikçe yeni şeylerin ortaya çıkması gerekiyor.
Bu yüzden sizlerden yardım istiycektim belki bana yardım edebilirsiniz.

ıts just to much to go away
Mesaj tarihi:
Bu isimler bir yerdende aklımda kalmış olabilir ama yaratabildiklerimi söylüyorum şimdi

El'Nor
Dubar
Ellenaida
Neralla
Roknar
Ralnan
Aedh
Zemrull
Drunalla
Elnora
Echyne
Gloia
Glorna
Ardeth :p

tabi bir zamanlar isim yaratan programlarda görmüştüm öyle birşeyler araştırsan daha kolay olur ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ardeth'in bahsettiği gibi bişi ama senin sorunun sadece frp ile ilgili değil sanırsam genel olarak hikayelerde isim bulmada zorlanıyorsun,öyle mi?.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros

[Bu mesaj Lykastos tarafından 10 Eylül 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ingilizce karakter adı için güzel yöntemlerden biri warcraft 3 de istediğimiz karaktere uygun sınıfta bi hero yaratıp direk heronun adını araklamak :).[signature][hline]It seems funny to me
How fucked things can be
Everytime I get ahead
I feel more dead
Mesaj tarihi:
ayy çok duygulandım D&D ismim ;

Zinnadiana Dawntracker
(Female Elf Sorcerer)

Also known as...

Zinnadiana the Sorcerer
Lady Zinnadiana

Artık bunlarımı kullansam ne ;)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Mesaj tarihi:
Bak türkçe frp hikayeleri yaz.Mesela kendi şehrinin sokaklarında geçen cybrepunk(bölemiydi)tarzı bişi olabilir.Hem o zaman suat,tuna gibi türkçe isimler kullanırsın.Ben hep öle yazarım hem çekici gelir insanlara.Bak lostlibrarynin sayfasına gir bunun çok güzel örnekleri var orda[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
aslında direk olarak aklıma fantastik dünya geliyor.izlediklerimden fazla etkilendiğim için.bide karakter yaratbilmeyi çok önemsiyorum yazdığım şeyler bütünleşmelerini istiyorum.
fikirlerinizi hala bekliyorum ve teşekkür ediyorum.
Mesaj tarihi:
Bunlar şu an aklıma gelen şeyler üzerinde fazla düşünmedim.
Örneğin hikayeye başlamadan önce karakterlerin özgeçmişini yazabilirsin(eğer bu kadar önemsiyorsan)yani önce özgeçmişlerinden hikayeler çıkarırsın ve kendi hikayelerinin sonunda bir şekilde hepsini buluşturup gerçek hikayeni başlatırsın böylece karakterler hep hiklayeyle bütünleşik(tdk yesin beni :))olurlar[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
A.K.A Xanros
  • Yeni Oluştur...