reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 cetintas said: ekşisözlük'te Çet'imi arayayım yoksa zaaa'yı mı değerli reyou kardeşim?Af buyur ben sizler kadar zeki olmayabilirim,anlayamadım bu ekşisözlük linkini neden koyduğunu? arama tikla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mojo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 merhaba ben yeniyim ismimde kemal Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bu topic'i görmeden önce 2-3 tane mesajını okudum. görüşlerini destekliyorum, DESTEKLENMİŞ Bİ ŞEKİLDE DEVAM ET. ( virgülden sonraya ne yazacağımı bulamadım *sadface* ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 çetin abi son zamanlarda ki en sürekli yeni gelenlerden herhalde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Destek mesajları ve selamlamalar için teşekkürler dostlar.Bir tane de yeni geldim diyen arkadaş vardı,sana da hoşgeldin koçum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hoşgeldin abi _o_ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hoşbulduk Cihan kardeşim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.