reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 cetintas said: ekşisözlük'te Çet'imi arayayım yoksa zaaa'yı mı değerli reyou kardeşim?Af buyur ben sizler kadar zeki olmayabilirim,anlayamadım bu ekşisözlük linkini neden koyduğunu? arama tikla. Alıntıla
mojo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 merhaba ben yeniyim ismimde kemal Alıntıla
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bu topic'i görmeden önce 2-3 tane mesajını okudum. görüşlerini destekliyorum, DESTEKLENMİŞ Bİ ŞEKİLDE DEVAM ET. ( virgülden sonraya ne yazacağımı bulamadım *sadface* ) Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 çetin abi son zamanlarda ki en sürekli yeni gelenlerden herhalde. Alıntıla
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Destek mesajları ve selamlamalar için teşekkürler dostlar.Bir tane de yeni geldim diyen arkadaş vardı,sana da hoşgeldin koçum. Alıntıla
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hoşbulduk Cihan kardeşim. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.