FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Maas aylik 6400 USD, izin 7 hafta calis 3 hafta izin seklinde.Sirket istedigin yere ucak biletini aliyor. 3 haftalik izin suresindede maasini aliyorsun. Yer Basra. Insaat sektoru. Ne kadar guvenlidir ne olup bitiyor hic bir fikrim yok. Siz bu sartlarda riski goze alirmiydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cevabım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 geçen afganistanda iş ilanı geldi amerikan firması. 1 yıl kalıcan $140k. şansına güveniyorsan gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 moncici said: cevabım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 moncici said: cevabım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 olumune evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Buried ide izledim yeni... tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi nie evet diosunuz? TR de calismak bu kadar kotumu? yani ciddi soruyorum, ben 5 senedir yurt disinda calisiyorum cunku. Tam donme hayalleri kuruyodum bu teklif cikdi. Daha kesin degil gercide. Tamam TR de maaslar dusuk ama ordada hayatiniz soz konusu. Gerci calisan busuru yabanci sirket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 İşgal güçlerine ortak olma, Türkiye'de 1250'ye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 aslinda benim derdim para degil. TR deki monotonlukdan korkuyorum. 20 sene ayni sey, git gel git gel boogh. Boyle projelerde 2-3 sene bir degisik yerlere gidiosun. Tabi gittigin yerler hawai bahama degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Irakta napcan abi? Eline bi G3 alip oyle mu gezcen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 kamp da kaliyosun, muhtemelen guvenlidir. Kamp disina cikmak yasakdir buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 senko said: olumune evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 gençsen evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Koşarak giderim uçak falan beklemem. Aman aman bi güvenlik sorunu yok zaten çalışanlar için. Şartları da iyiymiş, gogogogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 "Irak'ta çalışır mıydınız?" olcak o. Dahi anlamında olmayan -de/-da bitişik yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ırakda kızlar teklif ediyomuş bu bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 birruh biddem nefdik ya saddam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://thecontaminated.com/wp-content/uploads/2007/11/golden-gun.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yas 28. Lan havaalani yolunda bi bomba patlasa, kol bacak gitse... offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hayatınız daha mı değerli o kadar paradan gogo srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bence sorun olmaz ne kadar çalışman gerekiyor peki, bir süre çalışıp para biriktirip dön? belli bir sözleşme imzalıcak mısın şu kadar çalışacağım burda diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 3 haftayı geçti cok yakın bir arkadasım döneceği gün kaçırıldı.hala kim olduklarını bile bulamadık. kaçıranlarda ulasmadı ne şirkete nede yetkili başka bir kuruma. ne olacağı , nasıl bulunacağı belli değil. ailesi perişan durumda. kötü haber yok şimdilik ama orda alacağın para asla ailenin senin için üzülmesinden değerli olmaz. onu bil , ona göre karar ver. ha bide kaçırılma öldürülme v.s tarzı haberlerin medyada yayınlanması yasakmış bunuda öğrendik o yüzden o kesimden fazla haber duymuyoruz taa ki olay iyi şekilde sonuçlanana kadar. kötü bir durumda yine haber olmuyor zaten hiç ayrıntı da verdirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 oha bunu dedin adam iptal oldu şu an bye bye aylık 6K USD maaş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar