Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ilk olarak konunun içine hafiften ettiğiniz için teşekkürler :D sagolun var olun seviyorum sizi :P RamsesII said: bölümün nedir? Görsel iletişim okudum (yetenek sınavı) ama össde ingiliz dili ve edebiyatı kazandım. Ayrıca ingilizcem var almanca hazırlıkta zaman kaybetmeden direk olaya giriyim yaşarken ögreniyim modunda bişi demeye çalıştıydımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 olm hayallerimi yıkmayın lan sıfırdan almanca öğrenmeye gidiyorum ben almanyaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ya çok paran var ya dayak yemedin. Neresine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hannover yakınlarında küçük bi yere, çok param olsa sabancıya giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 güzel kardeşim işin mi yok almanın köyüne (zellerfeld) gidiyosun almanca öğrenicem diye? hakkaten soruyorum yani cidden. kariyer planın nedir cidden merak ediyorum. bu kafaya iten sebep ne. aman bana noluyosa. git gör ebenin nikah törenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 eğitimden önce iş hayatına atılıp ebesinin bilmemneresini gören biri olarak eğitim şart diyerekten böyle bir atılım yapmış bulunmaktayım, dile baya bi yatkınlığım var benim çabuk kapıyorum dilleri aga kafanı yorma sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ayrıca üniversite eğitimi de alıcam, sen sadece dil eğitimi olarak algıladın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hangi üniversite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar