Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnek uçak yer mi?

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
afiyet şeker olsun
önce büyük başlara et yedirip deli dana ya sebep oldular
şimdide uçak yedirmişler seferek isliyorus 24/7 ayyaş gezen inglizleri :)

bu arada uçak anadol kaportasından mı yapılmış aehu[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
afiyet olsun,ian babda döktürmüş 'Sığırlar çok mütecessistir.' lol[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
Hakkari'de yaşayan, 22 yaşındaki “derbeder” lakaplı Naci Kara, 6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşıyla 2 ay önce kıskançlık yüzünden tartışarak ayrıldığını, bu nedenle haftalarca odasından çıkmadığını söyledi.

alla allaa.. gülsemmi adam için üzülsem mi..

ama kendine derbeder diye lakap taktıran bi adama niye üzüliyim..[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Mesaj tarihi:
Yanlız kadınlarımız ne kadar ezik. Hemen fesatlık arıyorlar. Biri demiş işin gücün olmadığından, biri demiş yok bilmemne.. Kadınlar ne kadar kıskanıyorlar birbirlerini ve biribirlerinin sevgililerinin birbirlerine gösterdiği ilgiyi.. Herşeyde fesatlık arıyorlar yahu![signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
Konumuz inekti diye hatırlıyorum,adamın mektup yazması değil.![signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
ohhanesburg![signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
bı arada ınek anadolu yemıstı dımı[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
alıskanlık olmus bu ıneklerde ottan baska bı sey yemek o zman[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
söyleyin dohtor bey hazımsızlık yada kabızlık yapar mı? :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
böle topicler acmayın ya yok sucuk etkemk yok makarna yok ucak,canı9m cekti işte,nrden bulacam uçcağı ben!

biraz daha nalıyşlı olun yani alamayanlarda var burda![signature][hline]sevgü kelebeğüüüü

• Yeni Oluştur...