Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 WHITERA PROBE BASILMIYOR PANPA PVPDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ikidir probe cok birde blink cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 o ne lan ben bile bu kadar kör çiiz yapmıyorum mesaj atıyorlar bu velete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 AHAHah MC birazdan ilk oyundaki artisliği ödetecek white-raya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 terbiyesiz seni adama gibi oynasana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 HAHAHAHAHA ve mutlu son ... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 tek nefret ettiğim koreli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 White-Ra için çok üzücü. 2.lik ödülü olmaması da tam bir saçmalık. Genel olarak çok iyi bir turnuva oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 TD)Pentagram said: TD)Pentagram said: TD)Pentagram said: white ra alıcak içime doğdu hahaha gene bilemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 mc baya bi hater kazandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Hangisinden daha az hoşlandığımı tam bilemiyorum idra mı mc mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Rise of Çiizırs! No matter how maps are big! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 white-ra>mc, bilmiyenler öğrenmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 white-ra sayesinde,idrada sevgi görmüş oldu ilk kez ömrümde idranın omuzuna kol atan görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Cuce said: white-ra>mc, bilmiyenler öğrenmiş oldu.White-Ra'yı çok severim ama hayır yani, yok öyle bir şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Cuce said: white-ra>mc, bilmiyenler öğrenmiş oldu. abi sen yanlış linkten izlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 valla bariz öleydi. mc abanmayı biliyo sadece. oyunuda bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 white-ra pylondan sonra scout yapsaydı idra macındaki gibi, bide üste deil alta gitseydi, suan spormedyası cok farklı seyleri konusuo olcaktık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ama işte güzel oynayana gitmiyor ödül, çiiz yapana gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Cuce said: white-ra sayesinde,idrada sevgi görmüş oldu ilk kez ömrümde idranın omuzuna kol atan görmedim AHAHAHHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 cüceye yüklenmeyin o sizin gibi skor yorumcusu deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Cuce said: white-ra sayesinde,idrada sevgi görmüş oldu ilk kez ömrümde idranın omuzuna kol atan görmedim this , aynen dikkatimi çekti. idrayı whiteranın evine göndersinler 1 hafta kalsın süt gibi çocuk olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 güzel oyuncu olmaz baska bişey, turnuva kazanmak baska bişi. mcden öle heycanlandıran bişey görmedim ben 2 şampiyonluğu 5 turnuvası boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Cuce said: valla bariz öleydi. mc abanmayı biliyo sadece. oyunuda bok gibi.Bu seriyi baz alsak bile 2. maçta supply olarak gerideyken ve karşıda collosus varken çok iyi bir mikro ve taktiksel oyunla kazanmanın eşiğine geldi. Yok hala "ünite abanmaktan başka bir şey yapmıyor" diyorsan GSL WC'de Anypro-MC 3. maçı izle, sonra gel bir daha konuşalım bu konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 mcnin izlemediğim macı yok, white-ranın streaminde yaptığı pvt'ler combatları kontorlü, mc'nin final maclarından daha cok keyif veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar