Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ahah aabi white-ra nerde bilmiyo adam cidden ahahaha
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 white-ra gibi oyuncuları da hiç sevmiyorum. durumum iyi 2. base i alam, 3. base i alım, daha da biriktiriyim gogogo arkadaş anladık fazladan alırsın da arada git bi yokla bişiyler yap böyle oyun mu olur ya zulacı anlayış
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Polyushka said: ilk sayfada belirttiğim gibi turnuvayı sjow alıcak sadece bu turu değil Alıyor da babayı
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aksine mükemmel bir pvt si var adamın. o kadar iyi okuyoki oyunu. tamam burdan drop gelicek surdan bajnshee gelicek diyo, ve o droplar bansheeler geliyo, şaka gibi pvtsi. sjow daha büyük orduyla olabilcek en iyi poziysonlardan birindeydi ve white-ra aldı combatı
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Memphis said: sizede garip gelmiomu suraya cagırdıkları adamlar genelde formsuz show amaçlı ünlü gamerler gerçek formda prolar ladderda show yapıolar bunnarı "show" amaçlı oynatıolar ama showa yönelik hiç bi hareket yok üstelik formdaymıs gibi kazanmak için oynuyolar kimse bunnara demiyomu show için burdasınız yani aralarında en formda oyuncu sjow, mc yide yener ra'yida kazır yani kimsede bişey yapamaz surda bi happy beastyq stephano falan olsaydı gerçek maç izlerdik en azından abi ladder proları pro değil ki?
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bu sjowu turnuvaya cagıran zihniyeti konusalım kim bu adam niye cagrıosunuz proların arasına freewin diyemi?
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bi federasyon olsa, sjowu 5 yıl bütün turnuvalardan men eder
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bilerek yenildi.sevinsin çocuk diye.o hep yeniyo zaten
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Myshkin said: white-ra gibi oyuncuları da hiç sevmiyorum. durumum iyi 2. base i alam, 3. base i alım, daha da biriktiriyim gogogo arkadaş anladık fazladan alırsın da arada git bi yokla bişiyler yap böyle oyun mu olur ya zulacı anlayış bw&scII 101: terran'a saldırma, bırak o base'inden çıkarsa çıksın.
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH "he cares"
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 GRANDPA TOSS ! PARA ÖNEMLİ DEĞİL KOMUNİTİ DESTEĞİ DAHA İYİ DEDİ (tu)
bottomsup Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 we'll be back with the finals..... right after we fix protoss
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Memphis said: surda bi happy beastyq stephano falan olsaydı gerçek maç izlerdik en azından abi o adam da idranın t versiyonu ben bile ağlatıyorum :D
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 huun said: Myshkin said: white-ra gibi oyuncuları da hiç sevmiyorum. durumum iyi 2. base i alam, 3. base i alım, daha da biriktiriyim gogogo arkadaş anladık fazladan alırsın da arada git bi yokla bişiyler yap böyle oyun mu olur ya zulacı anlayış bw&scII 101: terran'a saldırma, bırak o base'inden çıkarsa çıksın.SC2'de Terran değil, Protoss için geçerli bu artık. TvZ'de sürekli baskı kurmalı Terran, TvP'de de pek tank yapılmadığından hareketli bir orduya sahip, haritanın her tarafına yayılan, harrass yapan, drop yapan taraf Terran. Protoss ise turtle yapıp deathball yaptıktan sonra anca saldıran bir taraf daha çok. Sadece PvT'de değil, PvZ'de de böyle.
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bu arada turnuva çok tatlı değil mi? hızlı hızlı geçiyor maçlar, maç arası kısa röportaj , araları güzel dolduruyorlar 1 reklam bi eğlenceli baneling videosu vs youtube şeyleriyle çok sevdim... bir de tek günde bitmiyor mu ne güzel.
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 _Spartacus_ said: huun said: Myshkin said: white-ra gibi oyuncuları da hiç sevmiyorum. durumum iyi 2. base i alam, 3. base i alım, daha da biriktiriyim gogogo arkadaş anladık fazladan alırsın da arada git bi yokla bişiyler yap böyle oyun mu olur ya zulacı anlayış bw&scII 101: terran'a saldırma, bırak o base'inden çıkarsa çıksın.SC2'de Terran değil, Protoss için geçerli bu artık. TvZ'de sürekli baskı kurmalı Terran, TvP'de de pek tank yapılmadığından hareketli bir orduya sahip, haritanın her tarafına yayılan, harrass yapan, drop yapan taraf Terran. Protoss ise turtle yapıp deathball yaptıktan sonra anca saldıran bir taraf daha çok. Sadece PvT'de değil, PvZ'de de böyle. adam terran ve öfkeli.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Sleeep said: bu arada turnuva çok tatlı değil mi? hızlı hızlı geçiyor maçlar, maç arası kısa röportaj , araları güzel dolduruyorlar 1 reklam bi eğlenceli baneling videosu vs youtube şeyleriyle çok sevdim... bir de tek günde bitmiyor mu ne güzel. Kesinlikle katılıyorum.
Desu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/article12866551.ab burda da kanalın veridgi yayın var. justin tvdeki stream ara verdiginde burda röportajlar filan yapılıyo seyirciyle. kızın bi tanesi "MC [kalp işareti]" olan bi karton hazırlamış. bekar arkadaşlar da kızı görmeli ama yani :pp omnomnom
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 white ra alıcak içime doğdu
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Seele said: white-ra alir mi ki ??? tek maç alsın çocuğumu keserim
Öne çıkan mesajlar