Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DreamHack

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
white-ra gibi oyuncuları da hiç sevmiyorum. durumum iyi 2. base i alam, 3. base i alım, daha da biriktiriyim gogogo arkadaş anladık fazladan alırsın da arada git bi yokla bişiyler yap böyle oyun mu olur ya zulacı anlayış
Mesaj tarihi:
aksine mükemmel bir pvt si var adamın.

o kadar iyi okuyoki oyunu. tamam burdan drop gelicek surdan bajnshee gelicek diyo, ve o droplar bansheeler geliyo, şaka gibi pvtsi. sjow daha büyük orduyla olabilcek en iyi poziysonlardan birindeydi ve white-ra aldı combatı
Mesaj tarihi:
Memphis said:

sizede garip gelmiomu
suraya cagırdıkları adamlar genelde formsuz show amaçlı ünlü gamerler
gerçek formda prolar ladderda show yapıolar
bunnarı "show" amaçlı oynatıolar ama showa yönelik hiç bi hareket yok üstelik formdaymıs gibi kazanmak için oynuyolar
kimse bunnara demiyomu show için burdasınız

yani aralarında en formda oyuncu sjow, mc yide yener ra'yida kazır yani kimsede bişey yapamaz

surda bi happy beastyq stephano falan olsaydı gerçek maç izlerdik en azından

abi ladder proları pro değil ki?
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

white-ra gibi oyuncuları da hiç sevmiyorum. durumum iyi 2. base i alam, 3. base i alım, daha da biriktiriyim gogogo arkadaş anladık fazladan alırsın da arada git bi yokla bişiyler yap böyle oyun mu olur ya zulacı anlayış

bw&scII 101: terran'a saldırma, bırak o base'inden çıkarsa çıksın.
Mesaj tarihi:
huun said:

Myshkin said:

SC2'de Terran değil, Protoss için geçerli bu artık. TvZ'de sürekli baskı kurmalı Terran, TvP'de de pek tank yapılmadığından hareketli bir orduya sahip, haritanın her tarafına yayılan, harrass yapan, drop yapan taraf Terran. Protoss ise turtle yapıp deathball yaptıktan sonra anca saldıran bir taraf daha çok. Sadece PvT'de değil, PvZ'de de böyle.
Mesaj tarihi:
bu arada turnuva çok tatlı değil mi?
hızlı hızlı geçiyor maçlar, maç arası kısa röportaj , araları güzel dolduruyorlar 1 reklam bi eğlenceli baneling videosu vs youtube şeyleriyle çok sevdim... bir de tek günde bitmiyor mu ne güzel.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

huun said:

Myshkin said:

SC2'de Terran değil, Protoss için geçerli bu artık. TvZ'de sürekli baskı kurmalı Terran, TvP'de de pek tank yapılmadığından hareketli bir orduya sahip, haritanın her tarafına yayılan, harrass yapan, drop yapan taraf Terran. Protoss ise turtle yapıp deathball yaptıktan sonra anca saldıran bir taraf daha çok. Sadece PvT'de değil, PvZ'de de böyle.

adam terran ve öfkeli.
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

bu arada turnuva çok tatlı değil mi?
hızlı hızlı geçiyor maçlar, maç arası kısa röportaj , araları güzel dolduruyorlar 1 reklam bi eğlenceli baneling videosu vs youtube şeyleriyle çok sevdim... bir de tek günde bitmiyor mu ne güzel.

Kesinlikle katılıyorum.
Mesaj tarihi:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/article12866551.ab

burda da kanalın veridgi yayın var. justin tvdeki stream ara verdiginde burda röportajlar filan yapılıyo seyirciyle. kızın bi tanesi "MC [kalp işareti]" olan bi karton hazırlamış. bekar arkadaşlar da kızı görmeli ama yani :pp omnomnom
  • Yeni Oluştur...