Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin izledim maçı anladım ki chicagonun(hatta nba'de herhangi bir takımın) şu an için miamiyi elemesi imkansız adamlardan biri oynamasa biri oynuyo zaten 2kişi devreye girdimi yenmek çok zor 3ü de girerse imkansız malesef rose da yetemicek(gerçi çok kötü oynadı o ayrı konu) 4-2 miami alır miami'de bitirir bu işi diyorum.
Mesaj tarihi:
bosh cok pis sinir yaptı bugün eski kg gibiydi ömer hakkında yanılmısım adam suan için kötü 10 üzerinden 4 flan alır ama ilerde cok tehlikeli bir savunmacı olacak gibi sakatlıgı önemli deildir umarım
Mesaj tarihi:
OKCnin başında Doc Rivers olsa elerler Miami'yi.

Abi Ibaka-Perkins pota altında, Sefalosha zaten malum, Westbrook'un tutamayacağı PG yok şu an, Durant bile darbe almaktan hiç çekinmiyor, hatta Collison falan da var benchte........
...
......

Şu kadronun yaptığı savunma ne hallerde, bildiğin rezalet ya.

Durant sezonun sayı kralı, adamı 4. çeyrekte son opsiyonmuş gibi oynatıyorlar falan hücumda. Scott Brooks mola alıyor son 40 saniyede 30 saniyede, herif hücum planı çizmiyor, set anlatmıyor, saha geri dönüyorlar Westbrook yine freni patlamış kamyon gibi içeri drive ediyor, saçımı başımı yolasım geliyor.

Jerry Sloan'ı getirsinler 1 aylığına, birşey yapsınlar.
Mesaj tarihi:
gecenin su yarısında bi anda dallasın sampiyon olmasını istedim öyleki chicago ile final oynasa dallası tutacam adamlara bakıyorumda cogu nba finali görmüş alamamıslar finale cıkıp bi daha alamazlarsa yaslılıktan degil kahırdan ölürler
  • Yeni Oluştur...