Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son çeyrekte boozer-noah ikilisine dönmedi tibadu, ömer-gibson'la devam ediyor. bitime 5 dk var, şimdiden 15 dk süre aldı ömer.

bu arada atlanta jason collins'in skor üretemediği bir maçı daha kaybetti sdf
Mesaj tarihi:
bende şimdi ozeti izlerken farkettimde ömer-taj maçı bitirmişler sanırım. çok garip yahu ömer normal sezon maçlarında bile son çeyrekte oyuna girmezdi. sanırım son 2 playoff maçında da son çeyreklerde iyi sureler aldı. noah mesela 27 dakika oynamıs faul problemi olmamasına rağmen. maçı izleyenler bi yorumda bulunsun ben baya merak ettim bu olayı. tibadu taktik mi kasıyo nedir?
Mesaj tarihi:
valla aslında bu işler hiç belli olmuyor her ne kadar ben de miami büyük ihtimal şampiyon olur diye düşünsem de chicago miamiyi elese ya da finalde miami dallasa yenilirse pek şaşırmam belli olmuyor bu işler bakınız sas-lal ve simdide celtics(%95).
o değil ipad2 de kazanamıcaz bracket fena oldu saygının söylediği :)
Mesaj tarihi:
Bu arada:
NBA said:

Lakers center Andrew Bynum has been suspended for five games next season for his flagrant foul on Dallas guard J.J. Barea in Los Angeles' final playoff game.

The NBA announced the suspension Tuesday, two days after Bynum was ejected for the foul late in the two-time defending champions' 36-point loss to the Mavericks in Game 4. The league also fined Bynum $25,000 for ripping off his jersey while heading to the locker room, which means the suspension will cost Bynum more than $700,000.

az bile vermişler
Mesaj tarihi:
mokoko said:

bende şimdi ozeti izlerken farkettimde ömer-taj maçı bitirmişler sanırım. çok garip yahu ömer normal sezon maçlarında bile son çeyrekte oyuna girmezdi. sanırım son 2 playoff maçında da son çeyreklerde iyi sureler aldı. noah mesela 27 dakika oynamıs faul problemi olmamasına rağmen. maçı izleyenler bi yorumda bulunsun ben baya merak ettim bu olayı. tibadu taktik mi kasıyo nedir?

normal sezonda da olmuştu son çeyrekte boozer veya noah'a dönmediği. bu ikilinin performansından memnun değildi sanırım, ömer'le gibson özellikle savunmada iyi katkı verince onlarla devam etti. bir de ömer çok net perdeler yaptı rose'a. direk uzunla birebir bıraktı rose'u çoğu pozisyonda.

yine de çoğu koç playoff 2.turunda cesaret edemez böyle birşey yapmaya, takdir ettim tibadu'yu.
Mesaj tarihi:
S-H said:

ntv maç veriyor mu

12 MAYIS PERŞEMBE | 02:00 | MİAMİ-BOSTON | NTVSPOR
12 MAYIS PERŞEMBE | 04:30 | OKLAHOMA-MEMPHIS | NBATV

hadi yine iyisin. Pierce'ın şovunu izleyebileceksin : ))
Mesaj tarihi:
Polyushka said:

S-H said:

ntv maç veriyor mu

12 MAYIS PERŞEMBE | 02:00 | MİAMİ-BOSTON | NTVSPOR
12 MAYIS PERŞEMBE | 04:30 | OKLAHOMA-MEMPHIS | NBATV

hadi yine iyisin. Pierce'ın şovunu izleyebileceksin : ))

şöyle evire çevire yenseler keşke
  • Yeni Oluştur...