Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hido ne yapıyor acaba şimdi?
Bir basketbolcu bu kadar mı tembel olur? Bu kadar mı aldığı paranın hakkını vermez? Bu kadar mı turnikeye girer de kaçırır?
Lavuk yüzünden tartışmadığım Kanadalı kalmamıştı Toronto günlerinde. Herifler kısmen de olsa haklı çıktı. Tembel herif... Zaten şu dünya şampiyonasındaki başbakana yavşayan, paragöz halinden sonra iyice sinir etmişti beni ki o zaman aklıma dünya 6.sı olduğumuz dünya şampiyonası kadrosuna da sudan bahanelerle katılmadığı geldi...Ben aslında önceden beri kıl oluyormuşum bu dalemaya. Howard zaten 4 kişilik oynuyordu. Yanına adam gibi oynayacak bir kişli istedi adam. Koca takımdan kimse yarım adamlık bile oynayamadı.

Orlando'daki Howard'ın durumu hep aklıma Tanjulu, Rıdvanlı, Aykutlu, Oğuzlu ama kalede Hayrettinli, Fatihli günleri getiriyor...
Mesaj tarihi:
3uzatmalı maçta durant 20şut kullanmış westbrook 33 rezalet normal şartlar altında durantın 60sayı atması gerekirdi böyle bir maçta. son topları bile vermemiş neredeyse westbrook bey
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Hido ne yapıyor acaba şimdi?
Bir basketbolcu bu kadar mı tembel olur? Bu kadar mı aldığı paranın hakkını vermez? Bu kadar mı turnikeye girer de kaçırır?
Lavuk yüzünden tartışmadığım Kanadalı kalmamıştı Toronto günlerinde. Herifler kısmen de olsa haklı çıktı. Tembel herif... Zaten şu dünya şampiyonasındaki başbakana yavşayan, paragöz halinden sonra iyice sinir etmişti beni ki o zaman aklıma dünya 6.sı olduğumuz dünya şampiyonası kadrosuna da sudan bahanelerle katılmadığı geldi...Ben aslında önceden beri kıl oluyormuşum bu dalemaya. Howard zaten 4 kişilik oynuyordu. Yanına adam gibi oynayacak bir kişli istedi adam. Koca takımdan kimse yarım adamlık bile oynayamadı.

Orlando'daki Howard'ın durumu hep aklıma Tanjulu, Rıdvanlı, Aykutlu, Oğuzlu ama kalede Hayrettinli, Fatihli günleri getiriyor...

hido efsane ya, onu hiç katma.

nba bakın bunca sene oynayıpta halen hidayet gibi heyecanlısı varmı, adam resmen eli titriyor ya şut atarken, dünya şampiyonasında da böyleydi, kaç topu yedi, nba dede aynı. zaten atlanta serisi bitince takımdan birisi daha demişti, hidayet böyle topları kullanamıyor, kullanamadıkça iyice batıyor diye, hatırlamadım ismini.

şimdi sakın ola "top trafiğini hidayet olmasa o takımda kimse yapamaz" savunmalarıyla gelmeyin, gayette yapar arkadaş, hidayetın aldıgı paraya hidayetten çok daha iyi adamlar bulunur, ama hidayet bugün, kesinlikle bulunduğu mevkiyi ve orlando magic i haketmiyor.

10 senedir bilmem hede hodo rekorunu kırmışmış, sadece ucunu soyleyın, bunu kaç yılda yapmış, diğer örneklerı kaç yılda yapmış hepsini söyleyinde görelim.

aynı şekilde bu maddi manevi lalaloy mevzusunda da tiksinmiştim, takım arkadaşları için istemiş olabilir ama şunu da belirteyim, bugün basketbol yada futbolda birinci yada ikinci ligde oynayanlar gerçekten komedi rakamlar kazanıyorlar. yani 1.5 milyon çokkkk lazım gibi olmaması lazım.
Mesaj tarihi:
Semih, Ömer ve bu sene ki drafttan gidecek Enes Kanter ve öbür çocuğun adını hatırlamıyorum, işte bu dördünün Hidayet'in durumundan ders almaları lazım.

Kendilerine Hidayet'i değil, Dirk Nowitzki'yi örnek almaları lazım.

Adam günde 1000 şut çekiyormuş. Yıllardır hiç sektirmeden. 1000 şut!!! Basketbol oynayan bilir 1000 şut çekmenin ve hem de her gün çekmenin ve hem de antrenman sonrası çekmenin ne demek olduğunu?

İşte o yüzden o adam "vayy lan, nasıl soktu herif?" dediğimiz o şutları sokuyor ve işte o yüzden Hidayet "ya Hidayet, nasıl kaçar o boş şut?" dediğimiz şutları kaçırıyor.

Paranın her şey demek olmadığını Nowitzki çok kez gösterdi, daha iyi teklifler aldı fakat Dallas'ı terk etmedi, bu sene de bence son 10 yılın en iyi Avrupalı basketbolcusu olarak hakettiği şekilde umarım en azından NBA Finali oynayarak bu çalışkanlığının ve özverisinin ödülünü alacak.
Mesaj tarihi:
okc dallası yenemez, memphis belki , bir ihtimal.

lebronun kıymetlisi gelecek sonunda.

ama dallasta şampiyon olsa, miamida olsa lebron bir çok kişi tarafından kötü örnek olarak anılacak.

"bak görüyonmu adam bırakmadı şampiyon oldu" (nowitzki)

"adam ilk sene direk yüzüğü aldı ,bu yüzden gitti"

şeklinde birsürü şey olacağı açık.
Mesaj tarihi:
LeBron'da iyi bir örnek değil,doğru.
Ama adam çalışıyor kardeşim. Michael Jordan ondan 3-4 kat daha mükemmel bir basketbolcuydu ama tevazu sahibiydi. Bu Le Bron çok şımarık. Ama dediğim gibi, aldığı paranın karşılığını veriyor.

Finali de Chicago ile Dallas oynar diye düşünüyorum, merak etme. Yine avucunu yalar o Le Bron. Chicago'nun savunması kimseye benzemez.
Mesaj tarihi:
Ssdfsdf ntvsporda troll'e bağlamış iyice.

said:
DOĞU KONFERANSI (YARI FİNAL)

(1)CHICAGO BULLS-(5)ATLANTA HAWKS: 2-2
(2)MIAMI HEAT-(3)BOSTON CELTICS: 2-1 (MIAMI ÖNDE)

BATI KONFERANSI (YARI FİNAL)

(2)L.A. LAKERS-(3)DALLAS MAVERICKS: 0-4 (DALLAS SÜPÜRDÜ)
(4)OKLAHOMA CITY THUNDER-(8)MEMPHIS GRIZZLIES: 1-2 (MEMPHIS ÖNDE)

http://www.ntvspor.net/haber/amerikan-basketbol-ligi/40350/nbade-bugun-ne-oldu-10-mayis
  • Yeni Oluştur...