Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bir de üstüne hücum faul yaptı şaka gibi ahahaha, yılmaz vural olacaktı orada şimdi
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 okc ye final oynar diyenlere şaşırıyorum, iğrenç oynuyorlar desem yeridir. grizzlies logosuna zach ın resmini koysan kimse değiştiğini anlamaz. adam hususi benzemeye çalışıyor :D
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şu memphis bu kadar süprizlerle gelmişken destekleyin lan sdf
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya biri westbrooka iki tokat atsa kendine gelcek bu maci o verdi resmen, 20sn top tuta tuta elinde
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 şimdi saygın gelecek "karma is a bitch" diyecek diye korkuyorum başka türlü aklım almıyor bu maçı vermemizi
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 AtlaraFisildayan said: grizzlies logosuna zach ın resmini koysan kimse değiştiğini anlamaz. adam hususi benzemeye çalışıyor :D aynısını az önce arkadaş dedi :)
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 AtlaraFisildayan said: okc ye final oynar diyenlere şaşırıyorum, iğrenç oynuyorlar desem yeridir. grizzlies logosuna zach ın resmini koysan kimse değiştiğini anlamaz. adam hususi benzemeye çalışıyor :D iğrenç oynadığı için mi 16 sayı fark açtı orada, iğrenç oynamıyor, dengesiz oynuyor. Koç, maçtan bi haber. Westbrook'un şımarıklığına, maç boyunca topu eline aldığı gibi potaya sallamasına laf söylemiyorsa kaybederler tabi. Ama okc'nin kötü takım olduğunu göstermiyor bu tabi. Adam gibi oynarlarsa seriyi 4-2 bitirecek güçleri gayet tabi var
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 mokoko said: yaparsan sen yaparsın bu işi http://basketball.realgm.com/wiretap/213549/Bryant_Were_Going_To_Win_This_Series bu maç kobe için çok önemli. 98-0 istatiği yıkacaksınz,kobe için şampiyonluktan daha büyük br kazanç olur. edit : memphis hakkatten değğişik abi, bu kadar relax, bu kadar garip şut atan, ribaund alan bir takım yok. hele o faul atışları nedir ya, bariz sallıyorlar gibi geliyor bana. tek bana mı öyle geliyor?
khala Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Benchten iyi katkı aldı Miami, keza Delonte West'de muazzam oynuyor. Omzu sakatlandı adam o haliyle 3lük attı.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yatmadan önce, nostalji http://www.youtube.com/watch?v=iJNoFs3G91A good night
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 garnett&pierce el ele celtics finale :) bosh da gorunmez adam gibi bu mac 4 sayi 2 rebound. Rondo reyizde geri geldi bu arada kirilmamis kolu :)
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Rondo'nun birşeyi yoksa valla çok şanslıymış.Cidden çok kötü düşmüş, o dirsegin ters tarafa burkulması görüntüsünü görünce benim içim fena oldu valla.
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Polyushka said: Krstic çok iyi ya, Perkinse laf atıyorsunuz. Ayrıca Artest yokken daha iyi oynarız, 2-1'e getiririz 3.maçta Krstic'e çok iyi diyen kim ajkshdjhsad. Bu arada DEDELER ezdi. Seltiks!
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ahaha kimse bişey sormamış Bosh'a oyun sonrası röportajında http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2011/05/07/0041000213_mia_presser_sound_bosh.nba/
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ciprian said: 1.07ye gelin direk http://www.youtube.com/watch?v=-jg2OjXWIZo&feature=player_embedded#at=69 DID YOU SEE THE MOVE BY THE M V P ?!?!?????????? kardişim benim ya.
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Dün son periyotta westbrook'un bir sakatlığı çıkmış, nate robinson'a westbrook forması giydirip onu oynatmışlar diye spekülasyonlar var. Herif tek başına yedi maçı. Yine de memphis güven vermiyor, iki maçı da okcnin kendi yetersizliğinden aldılar gibi. Gay olsaydı en azından....
Öne çıkan mesajlar