Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

grizzlies logosuna zach ın resmini koysan kimse değiştiğini anlamaz. adam hususi benzemeye çalışıyor :D

aynısını az önce arkadaş dedi :)
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

okc ye final oynar diyenlere şaşırıyorum, iğrenç oynuyorlar desem yeridir.

grizzlies logosuna zach ın resmini koysan kimse değiştiğini anlamaz. adam hususi benzemeye çalışıyor :D

iğrenç oynadığı için mi 16 sayı fark açtı orada, iğrenç oynamıyor, dengesiz oynuyor. Koç, maçtan bi haber. Westbrook'un şımarıklığına, maç boyunca topu eline aldığı gibi potaya sallamasına laf söylemiyorsa kaybederler tabi.

Ama okc'nin kötü takım olduğunu göstermiyor bu tabi. Adam gibi oynarlarsa seriyi 4-2 bitirecek güçleri gayet tabi var
Mesaj tarihi:
mokoko said:

yaparsan sen yaparsın bu işi

http://basketball.realgm.com/wiretap/213549/Bryant_Were_Going_To_Win_This_Series

bu maç kobe için çok önemli. 98-0 istatiği yıkacaksınz,kobe için şampiyonluktan daha büyük br kazanç olur.

edit :

memphis hakkatten değğişik abi, bu kadar relax, bu kadar garip şut atan, ribaund alan bir takım yok. hele o faul atışları nedir ya, bariz sallıyorlar gibi geliyor bana. tek bana mı öyle geliyor?
Mesaj tarihi:
Rondo'nun birşeyi yoksa valla çok şanslıymış.Cidden çok kötü düşmüş, o dirsegin ters tarafa burkulması görüntüsünü görünce benim içim fena oldu valla.
Mesaj tarihi:
Ahaha kimse bişey sormamış Bosh'a oyun sonrası röportajında
http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2011/05/07/0041000213_mia_presser_sound_bosh.nba/
Mesaj tarihi:
Dün son periyotta westbrook'un bir sakatlığı çıkmış, nate robinson'a westbrook forması giydirip onu oynatmışlar diye spekülasyonlar var.

Herif tek başına yedi maçı.

Yine de memphis güven vermiyor, iki maçı da okcnin kendi yetersizliğinden aldılar gibi. Gay olsaydı en azından....
  • Yeni Oluştur...