-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Intelli Explorer Mouse um Counter strike oynarken durduk yerde bozuldu hareket etmemeye başladı sonra bi kaç kere restart filan attım yok çalışmıyo ışığı filan sönüyo nası düzelir bu menet bilen varmı yada düzelmezmi acil yardım lazım şidmi yeni bi mouse a da para vermek istemiyorum milattan kalma mouse vardı bi tane joystik portuna takılanlardan :) onu taktım da anca sitelere filan girebiliyorum[hline]I ma sucka for love.....
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Valla şu intelli mouseu çok övdüler bende aldım. Cs'nin ortasında sapıttı sende olduğu gibi , yeni aldım .Düzelmedi bir daha çünkü. (sadece 8 aylık falandı daha) Sonra A4Tech aldım , 3 kere duvara süper hızlarla çarpmasına rağmen 3 yıldır çok rahat bir biçimde kullanıyorum.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 hayda şimdi yeni mouse mu alcaz ulan durduk yerde de iş çıktı he[hline]I ma sucka for love.....
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Çok önemsiyorsan yine götür bir bilgisayarcıya vardır belki bir yolu :)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ehhe bugün kendiliğinden düzeldi eşşek sıpası[hline]I ma sucka for love.....
bonanza Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 standart bi mouse al işte ya 2-3 dolar bişey nedir yani. tamire götür istersen :)[hline]i hate world
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 optic mouse'ın rahatlığına alışmış biri napsın whell mouse'u. optic süper bir şey.
Öne çıkan mesajlar