hiposin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yurtta kalıyorum odama zar zor wireless satın alıp internete girdikten sonra okulumuzun internet koruyucusu koydugunu gordum online oyuna giremiyorum error veriyo oyun ve bazı sitelerde su resimdeki gibi error alıyorum soru: bunu nası kırabilirim CAPS [a href=http://goo.gl/mc9cY][img src=http://i1104.hizliresim.com/2011/4/11/9425.png][/a] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 vpn hizmeti satın alırsan sorunu halledebilirsin. tabi aldığın vpn hizmetinin kullandığı portların okul tarafından bloklanmamış olması lazım. o yüzden eğer varsa ssl vpn hizmeti veren bi yere abonelik almak. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 astaro internet security capsleri calıstıramadım fail :P abi nolur yardım sunu kırmaya 1 saate donucem nolur bi yol verin bedava hızlı olan sunu kırmak icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi nolur yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Valla bizim iş yerinde de en sonunda paticik'i engellemiş namussuzlar. Facebook açık paticik kapalı, böyle adaletin ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aynen bizde de kapalı paticik. facebook açık, sözlük açık, paticik kapalı. games diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hiposin hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 www.hif.ch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar