Marv Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Selamlar, Şimdi, healerlıktan sıkıldığım için Paladin karakterimle respec attım. Açıkcası 1 Heroic' e daha girmem healer olarak. Fakat şöyle bir sorun oluştu, hiç retri itemim yok benim. Sadece, 3 parça honor item (shoulder, hands, neck) ve HC' den düşen axe vardı. Şimdi epic belt ve rep ile alınan 1 ringi aldım fakat kalan itemlar yine holy specine uygun itemlar. Statlar da komik kaldı haliyle. Soracağım şu ki, ben heroice girebilecek seviyedeki gearı en kolay yoldan nasıl toplayabilirim ? Sonuçta HC yapamıyorum haliyle JP' de toplayamıyorum. Kafam karıştı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 heal geari toplarken dusen retri/tank gearlarinida alicaktin orda hata yapmisin. http://www.wowhead.com/search?q=bloodied+pyrium#professions sunlari yapcan. sonrasi hc lerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Doğru da çok fazla HC yapmamıştım Paladinle. Anca 4-5 HC' e dayanabildim açıkcası healer olarak. Tamam bakayım ben bu itemlere, muhtemelen AH' da vardı. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mugrod Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Sırada bekleyeceğin süreleri göz önünde bulundurusak tekrar healer olmak isteyeceksin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Healer olarak gir tank gearı topla. Sonra tank olarak gir retri gearı topla, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 replerden gelen epik & bluelar ile gayet rahat giriliyodu? edit: okumadım. anüsümle de anlamış olabilirim. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aynen replerle gelen bütün itemleri topla zaten çantanda healer itemleri olduğu için item levelın 329 olucaktır,üstünde ki itemler full retri bulabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 spirit abanmadan önce heal yapmak zaten işkence. özellikle oyunun şu aşamasında beraber girdiğin takım elemanları eskisi gibi CC falan istemeyip hobarey dalıcakları için.. Normal dungeonları heallayarak hem repu kasıp hem de gelen JPlerle 4-5 item civarında 346+ olursan çok daha rahat edersin heroic heallarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar