Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Beta destek part-2

kalima

Öne çıkan mesajlar

evet Norak haklıymış. faq'da yazan bu:

How many characters are allowed per account?
The current limit is a total of 8 characters across all realms. This number is subject to change.

ama umarım değişir dediğim gibi. uzun süre oynayanlar büyük ihtimalle bir sürü karakter yaratcak çünkü. eh her kes her istediği trade skill'i geliştirebilirse ilerde çok anlamsız olcak bunlar. ekonomi üzerinde pek etkisi olmayacak, sadece herkes kendi item'ını yapcak. oyuna yeni girenler için çok kötü olur özellikle. ya da olmaz mı eheh?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna yeni girenler için daha iyi olur bence çunku item satın alabilecekleri daha fazla insan olur bu da fiyatı dusurur boylece gelişmekte zorlanmazlar fazla birşeyden çok olduğu zmn trade skill olarak hiç bi zmn yeniler için kotu olacağını düşünmüyorum ha trade skillden para kasmak isteyecek olanlar için biraz kotu ama ztn herkes oyle 8 tane karakter kasmaz yani çok fazla olmaz bunların sayısı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

işte derdim de o. fiyatlar ucuzlayacak, ekonomi üzerindeki etkileri çok azalacak. yeni girenler ucuza istediklerini alabilirler belki ama trade skill ile para kazanamayacaklar adam gibi.

ki oyunda para için trade skill'ler çok önemli deniyor. gerçi bir şeyler değişir belki.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

baba biz düşünüyosak bunları emin ol oyunu yapan adamlar da düşünüyodur bence 8 çok abartı olur 4 iyi gibi zaten 8 slot olsa ben şahsen 8 classı da oynarım ama öle item çılgınlığı olcağını düşünmüyorum niye dersen çünkü mage druid warlock priest rogue ve hunter plate armor tarzı şeyler zaten giyemiyo bu itemleri apan blacksmithler kendileri için yapmış olcaklar zaten ha para için tabiki her türlü item yapılır ama sonuçta bence herkesin yöneleceği meslekler mining engineering ve blacksmithing olmaz zaten büyücülerin alayı kafadan herbalism ve alchemy olur büyük ihtimalle druidler de öle yada skinning falan yapar hunterlar (avcı adam avlar derisi yüzer post yapıp onu giye :D) yani ben o tarz bi problem olcağını sanmıyorum bi şekilde önüne geçerler tıpkı skillerin geçtikleri gibi hatta adamların yaptığı uyarı aynen şu : tüm skillerinizin silinmemesi ver geride rasgele 2 tane bıraklımaması için seçtiğiniz 2 tane dışındakileri unlearn ettiğinizden emin olun (ya da buna yakın bişey ben böle anladım)
öle bişey olursa hallederle yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...