suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 cava yer açılırsa haber verirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 aquila said: ben puyol olmak istiyorum, ama evden katilicam.hadi ordan. puyol benim; zira saçım var. qed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dani alves akars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Stil ile xavi gibi olsam da, kutumda pique hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kafamdaki takımlar: babacum - dracos emir guney - fde kaspar - holy konn - baki fiz - pha dreagloth - wish cavanagh - khelben esh - tolga babacum, kaspar emirguney dreagloth, esh cava, fiz konn dracos, khelben holy tolga, fde wish, baki pha yok olmadı güçsüz olduk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 nası güçsüz oldunuz abi sen defans oynarsan o takım darmadağın eder bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dreagloth said: Stil ile xavi gibi olsam da, kutumda pique hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bence kadrolar fena olmamış. Maksimum 1 değişiklikle daha iyi olur ya da aynen kalsın böyle. Instant Edit: Baki, Emir ile oynamak isteyebilir belki. O zaman geçen haftanın kadrosuna döner bizimkisi, size de Emir Güney gelmiş olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 İbom ol hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben defans oynamicam. kaç maçtır defansta tükeniyorum tek başıma. forvetim direk. baki emir ile oynarsa iyi olur tabi, ama kimle değişecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 nereye tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Serenin öle abartma huyu var Sercan. Gelen adamlar şahane de defans oynıcak adam az olmuş, yanımda Sercan/Öncü falan olursa defans oynarım yoksa bişey beklemeyin benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Çarşambadan sonra yine aynı münakaşayı yaşamayın da Emir ile :D Yine tokatlarız sonra üzülmeyin ehue Edit: Çarşamba bunları çok temiz yendik de.. Bunlar = Tolga, Emir, Baki, Yiğit, Seren, Eser.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Koçum yokedicem bugün seni, hatta çarşamba seni yine görkemlere koyup ordada yokedicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 babacum, tolga , emirguney, dreagloth, esh , cava, fiz, baki dracos, khelben , holy, kaspar, fde, wish, konn, pha Geçen hafta ile aradaki fark, kalecimiz var, yiğit bize, Emir size gelmiş oluyor. Ne dersiniz? Baki ve cava geçen haftaki performanslarını sergilerlerse çok rahat tutunursunuz maça. Defans yok derseniz, Emir ve Baki'nin hücumda ne kadar etkili olacağını düşünün derim :D İkisi de yazar , tabi biz de boş durmayız. Sercan-Öncü takası da yapılabilir üstteki kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yankı - öncü yapalım o takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yankı öncü değişirse biz hallaç pamuğu oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Zaten fde,konn ve pha'dan tüm maç boyunca defansa çok az katkı gelecek. Geçen hafta gibi deli olcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dreagloth said: nereye tek başınatamam işte 2v4 = tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bu maçta defanslar her türlü kan ağlıcak, orta sahası olan takım, ki emir ve cava aynı takımda olursa o takım olur, maçı domine eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Wishmaster said: babacum, tolga , emirguney, dreagloth, esh , cava, fiz, baki dracos, khelben , holy, kaspar, fde, wish, konn, pha Geçen hafta ile aradaki fark, kalecimiz var, yiğit bize, Emir size gelmiş oluyor. Ne dersiniz? Baki ve cava geçen haftaki performanslarını sergilerlerse çok rahat tutunursunuz maça. Defans yok derseniz, Emir ve Baki'nin hücumda ne kadar etkili olacağını düşünün derim :D İkisi de yazar , tabi biz de boş durmayız. Sercan-Öncü takası da yapılabilir üstteki kadroda. fizban said: yankı - öncü yapalım o takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 O takıma öncü giderse minimum 5 fark yeriz. Şanslıysak. Zaten olan ortasaha oyuncumuzu da alın, kim pas yapıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ya bunlar açgözlü işte, kaleci de bizden olsun, o da bizden bu da bizden, sonra bi anda 4-0 oluyor skor. Kıçımız patlıyor maça ortak olabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ya böyle olmadı o zaman. Tamamen karıştıralım takımları, adam gibi bir şeyler yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Wishmaster said: Ya bunlar açgözlü işte, kaleci de bizden olsun, o da bizden bu da bizden, sonra bi anda 4-0 oluyor skor. Kıçımız patlıyor maça ortak olabilmek için.yahu iyi kaleci sizden. sizin takım çooook daha dirençli bi de. diyoruz ki bi kişi alalım da direnç -biraz daha az- sizden yana olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar