Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NC vs DRF/NC./PL vs.

megetege

Öne çıkan mesajlar

noyan sen kıcı sıkısınca konuyu sasırttıran sempanze kılıklı birisin sana senpanze diyorum cünkü maymundan 5 dk önce dogmussun
senin tek sorunun o lanet olası kıcının kafandan büyük olması ve biraz olsun insanlık duragına ugra dicem ama senin gibi hayvan kılıklılara denmez bu kelime oyüzden o koca kıcını su konuların üstüne tutma kıcın kasınmasa saga sola laf sıkmassın kim olduguma gelince
hani demişsinya beni tanıyan insan işte onlardan biriyim ama seni hayvanat bahcesinde görmüştüm bu konuyuda buraya getiren sensin benim kim oldugumu o ufacık beynini kullanarak bulamayacagınıda biliyorum o yüzden kafanı yorma azcık bi akıl var onuda harcama lazım olur!
Sosyal ağlarda paylaş

Thecur3 said:

senin kadar ahmak gerizekalı bir adam daha görmedim.
ne kadar aptal oldugunu kanıtmakta ısrar etmene anlama veremiyorum.

1- Öncelikle zeka seviyesi konusunda Keçiler ve koyunlarla cinsel fantezileri olan bir varlıktan daha fazla zekamın olduğuna eminim.

Thecur3 said:

Malum senin gibi ahmak bir kiracı değilim anıl terimle ''EV'' yaptım.

2- Hala beyin hücrelerin gözüne görmesi için nöronları doğru yöneltmediğinden "KİRACI" olmadığımızı bundan önceki forum yazılarından veya en azından Megetege den öğrenmiş olman gerekiyordu, sor anlatsın sana.

Thecur3 said:

Sana cevap verecek kadar düştüğüme inanamıyorum
kaldıki şükrü askerde oldugundan plexle oduyorudum.

3- Senin nasıl plex yaptığın yada oyunu ne amaçla oynadığının derin ayrıntısı beni ilgilendirmiyor Farmer'san Farmer'sındır bunu gurur meselesi yapmana gerek yok.

4- Bana saygı duyman vs de gerekmiyor bir espriyi bu noktaya laf atarak getiren sensin

Thecur3 said:

Gerizekalı mahluk olayları çarpıtmakta üstüne yok
eşime neden tokat attıgımı bile kıçından uyduruyorsun haysiyetsiz ve aşağılık insan(insanlara hakaret ettim sana insan diyerek) ve arabistanlı noyan alp...

5- Şahsıma asılsız aşağılamalarda bulunurken düşünecektin ailene karşı yaptığın ahlak ve vicdan dışı hareketleri, o olayda zaten senin nekadar Hard-Core bir farmer olduğunu ispatlamak içindi ki olayda aynen dediğim gibi oldu. İnce ayrıntısını insanların önünde anlatmamı istersen de anlatırım burda ama bence isteme.

6- Son söz olarakta Insanlığı senden öğrenecek değilim , nasıl bir zekaya sahip olduğun zaten seninle bir şekilde diyaloğu olan tüm insanlar tarafından "Geri" olarak tastiklenmiş durumda dolayısıyla zekanla insanlara daha fazla eziyet etme.
Sosyal ağlarda paylaş

s05 said:

noyan sen kıcı sıkısınca konuyu sasırttıran sempanze kılıklı birisin sana senpanze diyorum cünkü maymundan 5 dk önce dogmussun
senin tek sorunun o lanet olası kıcının kafandan büyük olması ve biraz olsun insanlık duragına ugra dicem ama senin gibi hayvan kılıklılara denmez bu kelime oyüzden o koca kıcını su konuların üstüne tutma kıcın kasınmasa saga sola laf sıkmassın kim olduguma gelince
hani demişsinya beni tanıyan insan işte onlardan biriyim ama seni hayvanat bahcesinde görmüştüm bu konuyuda buraya getiren sensin benim kim oldugumu o ufacık beynini kullanarak bulamayacagınıda biliyorum o yüzden kafanı yorma azcık bi akıl var onuda harcama lazım olur!

Bence gene ban yiycen ama neyse :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlexly said:

s05 said:

Bence gene ban yiycen ama neyse :)

ne derler bilirsin tutturamadın sen en iyisi cobanın degnegine sürtmeye dvm et belki aklına gelirim salak herif bilemeyecegini yazmıstım sen hala o ufak beynin le beni baskasıyla karıstırıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünüyorumda senin neden bu kadar sorunlu oldugunu şimdi aklıma geldi küçük ken topun insaata kactı galiba aaa bir ihtimal daha var yada top senin içine kactı hala üstünlük kurmaya calısıyosun ama hani şu karılar varya anladın sen onu onlardanda betersin 5 para etmezsin cünkü cok asagılık birisin
Sosyal ağlarda paylaş

s05 said:

Düşünüyorumda senin neden bu kadar sorunlu oldugunu şimdi aklıma geldi küçük ken topun insaata kactı galiba aaa bir ihtimal daha var yada top senin içine kactı hala üstünlük kurmaya calısıyosun ama hani şu karılar varya anladın sen onu onlardanda betersin 5 para etmezsin cünkü cok asagılık birisin

Doğum esnasında yanlış yerden çıkmadığına eminmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

seni tanıyan herkez senin 5 para etmiceni bilir zaten bunu sölememe gerek bile yoktu aslında kimseye bişiler kanıtlamak zorunda deilsin ne yapsanda ne etsende sen gene aynı sensin
ve bu konuda yorum yaparken yanında olsaydım emin ol o pislik canını seve seve alırdım cünkü sen bu hayatı mahveden mahlukatın tekisin
Sosyal ağlarda paylaş

sadece gülüyorum :)
ben farmer değilim demedim iyi oku ''Salak''
bana senin laf atmanı istemedim hala inatla zekanı gösteriyosun
''Kiracı'' derken reelden bahsettim(ve param yok ''evime''yatırdım şuan içinde özgürce gezebildiğim ''BENİM EVİM''anladın.
senden tek kelime dahi duymaya tahamülüm yok.Sen git kumda felan oyna seviyesiz.
1-Fazla uzatma ve bana espri filan yapma!
umarım yeter..

Umarım adminler buraya bir bakarda konuyu anlayaman yada anlamamakta ısrar eden kendini elit sanan gerizekalı nın topiklerini siler(benimkinide)
Sosyal ağlarda paylaş

Doğum esnasında yanlış yerden çıkmadığına eminmisin?

haha beni sadece güldürüyorsun bu sorunun cvbını bide sen düşün gerizekalı herif ben düşünüyorsam sende onu hayal etmeye calıs tabi yazdıklarımı anlıcak kapasite varsa
Sosyal ağlarda paylaş

Thecur3 said:

sadece gülüyorum :)
ben farmer değilim demedim iyi oku ''Salak''
bana senin laf atmanı istemedim hala inatla zekanı gösteriyosun
''Kiracı'' derken reelden bahsettim(ve param yok ''evime''yatırdım şuan içinde özgürce gezebildiğim ''BENİM EVİM''anladın.
senden tek kelime dahi duymaya tahamülüm yok.Sen git kumda felan oyna seviyesiz.
umarım yeter..

Umarım adminler buraya bir bakarda konuyu anlayaman yada anlamamakta ısrar eden kendini elit sanan gerizekalı nın topiklerini siler(benimkinide)

Sonunda ailenin yanında sığıntı olmaktan kurtuldun yani tebrik ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Thecur3 said:

Jarlexly said:

saol ve kapat konuyu en son ingameden attıgın maili hatırla ve
bana hiç bir şekilde laf etme inan ben senin adını bile anmıyorum

Eh sen en başından şu lafı etmeyeydin zaten anılmayacaktın

Thecur3 said:

reampage said:

Kadir mallarini otsasaiye cikarmis NC bugun itibari ile yikilmistir.

yuh be yuh reklam ettin beni senin gibi arkadaş güneydeki Türklerin başına...

İngameden attığım mesajıda hatırlıyorum merak etme asıl senin hatırlamadığın belliki attığın ilk mailde bunu unuttuğun belli oluyor. Sen hiç konuşmasan konu zaten kapanacak merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Jarlexly said:

Cidden rezil bi insansın. Hala insanların özel hayatlarıyla dalga geçmeye çalışıyorsun...

s05 sende sakinleş bence artık. Daha uzamasın konu.

gayet sakinim
Sosyal ağlarda paylaş

s05 said:

megetege said:

Jarlexly said:

Cidden rezil bi insansın. Hala insanların özel hayatlarıyla dalga geçmeye çalışıyorsun...

s05 sende sakinleş bence artık. Daha uzamasın konu.

gayet sakinim

gereken kişiye gereken cvbı veriyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde oyunla ilgili konularda tartışmak bana zevk versede insanların özel hayatlarıyla dalga geçmeye çalışan veya sadece laf sokmak için kendine anlatılan özel şeyleri (ki yazdıkları doğru bile değil bence) public forumlarda yazan birine cevap versen ne anlayacak.

Benim gibi, "rezil bi insansın" de kafi, ikili atışmaları boşver.

Edit: Alican çık aradan, kurtar kendini!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...