Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gg olan pc icin fikir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden durduk yere kurcaladım bilinmez bahar temizliği dedim ötüo fanları diye temizledim bilmemne ama simdi calışmıo pc ;p

böle beylikdüzü civarında düzgün bi pc tamircisi varmı bildiğiniz?

hani adam derse anakart nanay ekran kartı nanay dicem yörü len yeni alırım at onları çöpe de bana hani neler bozuk neler düzgün ögrenmek lazım ben psu bozuk diye gittim 500w ocz aldım elimdeki thermaltake'e güvenmeyip

ondan değilmiş simdi elimde 2 tane 500w psu var isteyen varmı parça satışı sdfasfd

ocz direk kutusu ile duruo garanti belgesi vs. sadece naylonu yırtık işte oda cıkarttım diye kasaya takmaya..

help, sene sonu pc alcaktım skryim ve d3 hatrına simdi mecbur kaldım sanırım.. hani sırf ekran kartı dicektim bozuk seysi ama

bios sesi

2 uzun 1 kısa (ekran kartı gg)
sürekli tekrarlayan uzun biplemeler seklinde 2 ayrı hata mesajı verio.. 2. hata mesajımı emindeğilim?

en azından bi tamirci vs götürsem diorum adam bana hoca bunun birden cok sorunu var derse yeni pc

yok sadece ekran kartı gitmiş derse idareten bisi alıcam.

fikirlerinize ve yardımlarınıza açığım :P
Mesaj tarihi:
sorunun ekran kartından olduğunba eminsen onboard ekran kartı yada başka bi ekran kartı varsa o şekilde dene bi.

bi de ekran kartı için ekstra power oluyor, onları takmamış olma ihtimalin olabilir belki?

düşük ihtimal belki bişeyler tam oturmamıştır yerine. bi kontrol et iyice.
Mesaj tarihi:
yok yerine oturma olmadığından eminim :P psuları bağlarken cozurdattım 90% teleofnda konusurken tek elle iş yapmanın sonucu bu.

2 uzun 1 kısa rmdac gfx hatasıymış ekran kartı gg yani.
ama diğer 2. hatadan emin değilim uzun biplemeler award bios icin memory error dio ama ramler mi cozurdadı onu bilmiorum işte

o yüzden hani bu civarda olupta tamirci bilen var mı diye sordum :p
Mesaj tarihi:
İşlemciyi çıkardıysan pinlerini kontrol et
yamultmuş olabilir misin?

Ya da daha da komiği, ama mümkün olanı, pimlerinden birinin üzerinde toz parçası kalmış mı?

3-4 yıl önce satlerce uğraşmama neden olmuştu pinlerden birine dolaşan bi toz kitlesi çünkü.
Mesaj tarihi:
scorch said:

diğer 2. hatadan emin değilim uzun biplemeler award bios icin memory error dio ama ramler mi cozurdadı onu bilmiorum işte

temizlerken ramleri yerinden oynatmis olabilir misin? bi cikarip tekrar yerlerine takmayi dene istersen
Mesaj tarihi:
an itibari ile ramler yerinden oynamış, ekran kartıda bedavadan kaynak maynak yapılıp tamir edildi calisio suan pc <3 cok ucuza kapattım işi <3 ve evet ram kaynaklıymış 2. sorun ramleryin yerini değiştirince düzeldi
  • Yeni Oluştur...