Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal yardım


pnoise

Öne çıkan mesajlar

dün mail attım bu konuda şöyle bi cevap verdiler.


Kimden: Tarih: 09 Nisan 2011 14:23 Konu: Re: ParaGönderme/Alma (ID: C949-) :ppk4 Sayın .., PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim. Hesabınızdaki bakiyeyi ilk yurtiçi ödemenizde kullanabilirsiniz. PayPal hesabınızdan yurtdışı ödemesi yapmaya çalıştığınızda “Türkiye’deki para birimi denetimleri nedeniyle bu ödeme için PayPal bakiyenizi kullanamazsınız” mesajıyla karşılaşmış olabilirsiniz.


PayPal web sitesine eklenen yeni özelliklerle birlikte, Türk Lirası da siz Türk kullanıcılarımıza sunduğumuz PayPal para birimleri arasında yerini aldı. Artık Türk Lirası PayPal bakiyenizi yurtiçi ödemelerinde kullanabilir, Türk Lirası bakiyenizdeki tutarı kredi kartınız veya banka hesabınıza para birimi dönüştürme masrafı ödemeksizin çekebilirsiniz.


Bununla birlikte Türk Lirası ve Döviz Kuru hareketlerine getirilen kısıtlamalar nedeniyle Türk Lirası veya diğer para birimlerindeki PayPal bakiyenizden yurtdışındaki Paypal kullanıcılarına ödeme yapmanız artık mümkün değil. Ancak, yurtdışındaki PayPal kullanıcılarına ödeme yaparken PayPal hesabınızda tanımlı olan kredi kartınızı kullanmayı sürdürebilirsiniz.



PayPal hesabınız için geçerli olan para birimi kısıtlamalarını görmek için aşağıdaki bağlantıyı eksiksiz olarak kopyalayarak adres çubuğunuza yapıştırın: https://cms.paypal.com/tr/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&conte nt_ID=pages_tr/curr_restrictions Yurtdışı ödemenizi kredi kartınız aracılığıyla yapmanızı öneriyor, bu yeni düzenlemenin yaratmış olabileceği sıkıntıdan dolayı özür diliyorum. Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.



Saygılarımla, Kemal PayPal Telif Hakkı © 1999-2011 PayPal. Tüm hakları saklıdır. Tüketici tavsiyesi - PayPal ödeme hizmeti Singapur hukukuna göre kayıtlı değer tesisi olarak değerlendirilir. PayPal kayıtlı değer tesisinin sahibi PayPal Pte. Ltd.'nin, Singapur Para Kurulunca onaylanmasına gerek yoktur. Tüketicilerin (kullanıcıların) yasal sözleşmeleri dikkatle okumaları önerilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...