umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 smart'ı nasıl tanımlarsınız?? bence spor modeli muhteşemmm[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şirin[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sevmem[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ben seviyorum park sorunu yok valla diklemesine giriyosun sehir içi süper almanyada çok tutuluyor üstü açık olan ise cok hoş oturdum sürücü koltuguna inceledim falan gayet iyi bence fiyatıda çok pahalı degil[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
arc Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tek kelime olmayacak ama "allah muhtac etmesin boyle arabaya" diyor ve yoluma devam ediyorum :-P ...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Iyide swatch'ın fazla bi katkısı olmadı ki mercedes yaptı o arabayı. Daha sonra swatchı satıp mercedes smartların üzerine yattı hatta.. Bende sewmem smart ne o öyle biyere çaksan bittin.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
narin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Tehlikeli dicem ama 120 yi filan geçemez.. Fakat en ufak bi kazada katlanırsın o yüzden... : Konserve dicem[signature][hline]Fornication Under Control of the King
meshut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 tek kelimeyle gereksiz parayı saçacak yer bulamayanların arabası...
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 éhhh...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 :) bide brabus smart diye birsey var[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: meshut, 06 Nisan 2004 20:36 tarihinde demiş ki: tek kelimeyle gereksiz parayı saçacak yer bulamayanların arabası... almanyada smart cok satıyor birkere park derdi yok ve acaip rahat şehir içinde fln zaten orada trafik kurallarına okadar cok uyuyorlarki öyle bizdeki gibi sağdan soldan girmiş kaza yapmıs olayı cok ama cook az bu yuzden hem motorsiklet hemde boyle ufak arabalar la çok daha güvenle seyahat edebiliyorsun. Kişinin kullanım amacına göre araba tipi değişir. Kimi motr sesinden hızdan hoşlanır ona göre araba alır , kimi pratk olsun der ve mini arabalar alır . hem az yakan hemde hiçbir park sorunu olmayan( diklemesine giriyosun parka elalem ya nbırakırken fln ehe cok tatlı)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 zeki[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 HArbi o cabriolet spor modeli çok güzel tavsiye edilir[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bu aracın tabut olacağını düşünenler www.euroncap.com sitesinden baksın... aracın minicik kaporta uzantısı göçmüş sadece 60 km kafadan çarpmada kapının çıtalarınada yamulma yok... Aşırı rijit kabin var.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 spor modeli kaç para bu arabanın, alacagımdan degil de merak işte :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bence çok güzel. roadster modelinin fiyatını bilen var mı, kaçtan başlıyor kaça dek çıkıyor. mercedes kesin abartı bi fiyat patlatmıştır buna ama yinede bi sorayim :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 abarti falan deil 20 bin euro civarinda ben aliyordum koydum parami cebime gittim bayisine christina hanim var bagdat caddesindeki bayigde cok tatli bir hanim gidin konusun yardimci olur herseyde. arabayi denedik falan guzel en onemlisi yolda giderken istisnasiz herkes size bakiyor:)(ferrarin varmis gibi) benzin tuketimi komedi 4.5lt/100km de son hizi 140-175 vergi en alt sinif cunku otor 0.7lt turbo charger var arabada ii hizlaniyor 9 10 sn 100km triptonic vitesi var he ben niye almadim derseniz babamda benle geldi icine oturdu kalkamadi:) biz yardim ettik cikmasina ondan sonra ben bu arabayi almam dedi:) napalim
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Gereksiz bi araba bence. Şirin görüntüsü dışında bir anlamı yok. Ancak filmlerde içinden seksi kadın kahramanın inme anında kullanılmasında işe yarayabilir o kadar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Kincal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hafif[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Peki okadar hafif araba yan rüzgar yediğinde ne oluyo?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Absolut, 09 Eylül 2004 12:16 tarihinde demiş ki: Gereksiz bi araba bence. Şirin görüntüsü dışında bir anlamı yok. Ancak filmlerde içinden seksi kadın kahramanın inme anında kullanılmasında işe yarayabilir o kadar. öeah be 2 dkda fanteeğğziye dömüş :lol: bi de: @ Vodan nolcak bayaa etkilenir ama şehiriçi arabası olduğu için dert olmamalı ;-) [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 10 Eylül 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Abi 2'i eli 25.000 Euro burdan tahminen 0'ı 30K civarında 30K euroya alirim[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 test sürüşü yapmadımda bi girip oturdum fln baktıydım valla binerken jimnastikçi iseniz rahat aksi halde kasıyo ehe :) birde istde zor gibi ya çukurdu tümsekti[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Öne çıkan mesajlar