sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bu tarz bir konu vardı sanki. Yoksa da bulunsun bence yararlı olur, insanlar 1-2 replaylerini koyup eksiklerinin ortaya dökülmesini isteyebilirler. http://rapidshare.com/files/456625412/ea_sports.SC2Replay Ben mesela 4 ay ara vermiştim, ilk defa bugün. Zaten ortanca plat seviyesinde falandım bırakmadan önce de, haliyle ilk 1v1'imde EA sports oldum. Burada observer'ı uzun süre farketmeyip yarı yolda yakalanmak haricinde fundamental hatalarımı söyleyebilir misiniz, düzeltmeye çalışayım ilerisi için. mesela daha çok üretim binası kurmam lazımdı sanki değil mi? teşekkür ettim şimdiden, yazsanız da yazmasanız da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 nacizane fikrimi söyliyeyim. evet üretim binasi daha fazla olabilirdi. income ve scv baya iyi orda sikinti yok. TvP'de ghost oyunun ilerliyen dakikalarinda olmazsa olmazlardan. bunu yaninda marine/mara da gidebilirdin böylece gas konusunda daha efektiv olurdu. vikinglerde elinde kaldi colo/viking oranini iyi ayarlamak lazim. ayrica maralarla zealotlara microda yapabilirdin. terran oynamadigim icin fazla aklima birsey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 eyvallah tavsiyeler için mikro falan yalan olmuş durumda senin de dediğin gibi :? 1 kere indirilmiş sadece replay. kalbimi kırdınız ey ahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar