mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 harrykewell said: Hakemin alninda bir damla ter yok sende çok gözyaşı var nabacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 harrykewel luganoya olan platonik aşkını bence lugano TR den ayrılmadan mektupla ya da bi sekilde acıga cıkarmalısın :D maca gelince, net skor iyi oynadı fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Birazdan maratonda km de kac litre yaktiklarini verirler görürüz hep beraber ya bulent basgan nerde, cikmadi mi hala yataktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ahmedinejad said: harrykewell said: Hakemin alninda bir damla ter yok sende çok gözyaşı((tu)) var nabacaz q_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bak bak bak sen sevgili sansara nasilda iki dakkada kendini erman hoca yapti da yorumladi yok arkadan cekmeymiste, yok hakem vermemiste ikinci sariyi. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Denizli hoca anlamamis bu eskisehirli adamin niye agladini cok enteresans valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi banlayın su adamı. hani bişi yaptığından değil kendine yazık. cocuk paralıyo kendini burda sanki bizim fikrimizi değiştirse fenerbahçe dusmeye oynicak gibi. ben uzuluyorum bole adamlara. yardım edin garibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bayiliyorum bu aygut dilmenin mac sonlarinda aleksten hic bahsetmemesinden sanki takimin 10 kisini o seciyo, onbirinci adam ise aziz amcanin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 tamam holigansın bari biraz terbiyeli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 harry en azindan az biriktir ne yazacaksan devamli 1-2 dakikada bir yaziyorsun kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kendi takımından umudu kesti, parası da yok klubun FB ye sarıyo yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 harrykewell said: fizban said: harrykewell soyle fiyatini, seni de satin alsin aziz baskan, boylece kurtulalim bosuna veritabaninda yer kapliyo mesajlarin. benim harflerim para ile deger bicilemeyecek derecede gercek, yerinde ve dürüsttür o yüzden degil aziz amca, obama gelse tek yorum alamaz benden paraylasana biri para verse verse 10 lira atar, o da sus diye. Zaten sokakta kahvede gıkını çıkaramayan gelip forumda sallıyor yoksa dayagın bini bir para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hesap kitap ortada bülent uygun fener maçlarına yatıyor diyen son yıllarda alınan puanlarda bjk gs ve bülent uygun takımlarını karşılaştırsın.fb bülent uygun'un çalıştırdığı takımlara daha fazla puan bıraktığını görürsünüz.o yüzden göz yaşlarınızı içinize akıtın daha iyi olmaya çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 böyle saçma sapan bişeyle uğraşacak adam anca fenerli olur. onun yerine bülentin fenere paso yattığını kabul etmek daha basit. hep yatıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ligte 'iyi' denilen takımları bile çatır çatır yeniyoruz sonra gelipte bülent uygun yatıyo diyenlere kapak yapmak için yapılmış bir istatistik sizin gereksiz yatıyor argümanlarınıza tabiki böyle gereksiz ama doğru bir araştırmayla karışılık verilmesi sinir bozucu olabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bulent uygun zaten daha once bi tek sivas'ı calıstırdı. bu sene de eskisehir var iste. ben fenerin hic sivas'a puan bıraktıgını hatırlamıyorum. ha bırakmıstır belki de. ama gs, bjk'ye daha cok yatıyo fb'ye daha az yatıyo gibi seyler cok zorlama. bence hicbirine yatmıyor, ama yine de hep yeniliyor bulent. iyi oluyo hıyara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 diegonun hareketleri çok şüpheliydi fenerbahçenin golleride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 toggie said: bence hicbirine yatmıyor, ama yine de hep yeniliyor bulent. iyi oluyo hıyara. bende bunu diyorum işte.anlatamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 adam sakattı sanırım ılk gol sırasında,eskısehır yattı diyen taş olur,adamlar ıkıncı yarı beraberlıgı alıyorlardı az daha,bu arada luganoyuda ts satın almıs hk nin dusunce bıcımıne göre. PZero said: diegonun hareketleri çok şüpheliydi fenerbahçenin golleride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar